Uygulama yoksa bu özellik android'de yok mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cokyasar44

cokyasar44

Üye
    Konu Sahibi
yoksa bu özellik android'de yok mu ?
arkadaşlar biriyle konuşurken karşıdaki kişinin söylediği telefon numarasını telefonuma kaydetmek istiyorum. Fakat bu özelliği bulamadım acaba android de mi yok, yoksa ben mi yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar...

PriZm

PriZm

Üye
Konuşurken home tuşuna basarak konuşmayı arka plana alarak not alabilirsin.yada rehbere kaydedebilirsin :) yani evet,var.

cokyasar44

cokyasar44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu kadarını yapabiliyorum fakat numarayı yazdıktan sonra kaydı yapamıyorum yani kayıt tuşunu bulamıyorum.telefon kapanınca da bi anda numara kayboluyor.

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşım bu kadarını yapabiliyorum fakat numarayı yazdıktan sonra kaydı yapamıyorum yani kayıt tuşunu bulamıyorum.telefon kapanınca da bi anda numara kayboluyor.
ben kaydedebiliyorum :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
htc EVO 3d ben de kayıt edemiyorum

__crazy

__crazy

Üye
ben sana şöyle anlatayım: konuşma ekranı gösterilirken seçenek tuşuna bas ve hoparlörü aç sonra home tuşuna bas ve oradan da telefon simgesine bas oradan telefonu yazarsın numarayı yazdıktan sonra tekrar seçenek tuşuna bas ve kişilere ekle gibi bir seçenek olması lazım oradan da kendin halledersin zaten :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
rehbere gir ordan kaydet o zaman

cokyasar44

cokyasar44

Üye
    Konu Sahibi
rehbere gir ordan kaydet o zaman
Teşekkürler.arkadaşım...

- - - Eklendi - - -

ben sana şöyle anlatayım: konuşma ekranı gösterilirken seçenek tuşuna bas ve hoparlörü aç sonra home tuşuna bas ve oradan da telefon simgesine bas oradan telefonu yazarsın numarayı yazdıktan sonra tekrar seçenek tuşuna bas ve kişilere ekle gibi bir seçenek olması lazım oradan da kendin halledersin zaten :)
Saol...

- - - Eklendi - - -

Anladığım kadarıyla telefonu yazmadan rehbere girip oradan kaydedilmeli.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
İşin komik tarafı numara yazarken karşı taraf senin sesini duymuyor söyle diyorum tık yok meğer numarayı alırken benim ses gitmiyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt