Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamayoksa bu özellik android'de yok mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cokyasar44
Üye
Konu Sahibi
yoksa bu özellik android'de yok mu ?
arkadaşlar biriyle konuşurken karşıdaki kişinin söylediği telefon numarasını telefonuma kaydetmek istiyorum. Fakat bu özelliği bulamadım acaba android de mi yok, yoksa ben mi yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar...
PriZm
Üye
Konuşurken home tuşuna basarak konuşmayı arka plana alarak not alabilirsin.yada rehbere kaydedebilirsin yani evet,var.
cokyasar44
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım bu kadarını yapabiliyorum fakat numarayı yazdıktan sonra kaydı yapamıyorum yani kayıt tuşunu bulamıyorum.telefon kapanınca da bi anda numara kayboluyor.
arkadaşım bu kadarını yapabiliyorum fakat numarayı yazdıktan sonra kaydı yapamıyorum yani kayıt tuşunu bulamıyorum.telefon kapanınca da bi anda numara kayboluyor.
ben sana şöyle anlatayım: konuşma ekranı gösterilirken seçenek tuşuna bas ve hoparlörü aç sonra home tuşuna bas ve oradan da telefon simgesine bas oradan telefonu yazarsın numarayı yazdıktan sonra tekrar seçenek tuşuna bas ve kişilere ekle gibi bir seçenek olması lazım oradan da kendin halledersin zaten
ben sana şöyle anlatayım: konuşma ekranı gösterilirken seçenek tuşuna bas ve hoparlörü aç sonra home tuşuna bas ve oradan da telefon simgesine bas oradan telefonu yazarsın numarayı yazdıktan sonra tekrar seçenek tuşuna bas ve kişilere ekle gibi bir seçenek olması lazım oradan da kendin halledersin zaten