Yokmu bu sayfanın admini yada telefon flaslamadan anlayan bi yardımcı olun artk kac defa yazalım:@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu bu sayfanın admini yada telefon flaslamadan anlayan bi yardımcı olun artk kac defa yazalım:@
Telefonu flaslamaya karar verdım sabıt konudakı gıbı flaslamaya basladım yanlız 059d576 dıe kodu gırdıkden sonra sagda acılan 8 ısaretlıyı ındırmemız gerekıo hepsı ınıo ama 91 mb olan en sondan bı oncekı dosya ınmıo yuzde 26 da hata verıo bunu cozebılecek bırı varsa bı el atsın arkadaslar bılenler ıcın dıorum o ses ve vıdeo ıcın olan var 750 mb lık onuda ındırdım en ufak sorun yok ama o tek 91 mb lık ınmıo o olmazsa bı sıkıntı olurmu yada ona baska yoldan ulasma sansım varmı?????????

fnldstntn

Üye
Dosyanın tam adını verebilirmisin

fnldstntn

Üye
Senin sondan bir ünceki dediğin dosya bende 46 mb lık....sonu rofs2.fpsx olan dosya...

fnldstntn

Üye
RM-596_014.002_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2.fpsx

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ozaman navifirm programiyla koduna uygun olani indirebilirsin.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şuanda güncelleme aşamasında çalışma varsa düzenleme yapıyorlardır. server'den çekme sıkıntısı olabilir yane.

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
dostum en yukarıda nerede sıkıntı oldugunu acık acık yazdım zaten buranın admınlerı neyden bahsettıgımı anlıodur onlar senden benden daha iyiler eminim en yukardakı acıklamamı okursan sende anlıcaksın :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bilgisayarının dns veya ıp ayarlarını değiştirdiysende olabilir belki .s

marsoy

marsoy

Üye
dostum en yukarıda nerede sıkıntı oldugunu acık acık yazdım zaten buranın admınlerı neyden bahsettıgımı anlıodur onlar senden benden daha iyiler eminim en yukardakı acıklamamı okursan sende anlıcaksın :)

bazen yapıyo onu ya indrmiyo naviden kaynaklanan problem çalışma olabilir başka yerden dene indrmeyi arkadaşlar link olarak vermiş fwleri navide sıkıntı olanlar için

fnldstntn

Üye
Öyle diyorsunda o dosyaların içinde 91 lık dosya yok birtane 46 birtanede 131 mb lik dosya var...

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
FalseRM-596_024.001_293.02_default_79.92.2011.30.uda.fpsx91,1 MiBContent
bu

----------Eklendi @ 23:25:52 ---------- Yazıldı @ 23:25:22 ----------

Öyle diyorsunda o dosyaların içinde 91 lık dosya yok birtane 46 birtanede 131 mb lik dosya var...
FalseRM-596_024.001_293.02_default_79.92.2011.30.uda.fpsx91,1 MiBContent bu bahsettıgım

----------Eklendi @ 23:27:59 ---------- Yazıldı @ 23:25:52 ----------

bazen yapıyo onu ya indrmiyo naviden kaynaklanan problem çalışma olabilir başka yerden dene indrmeyi arkadaşlar link olarak vermiş fwleri navide sıkıntı olanlar için
o lınklerı verırmısın

fnldstntn

Üye
Dostum ya sen yanlış yere bakıyorsun yada ben....:hmmm

Ekli dosyalar

n000k

n000k

Üye

bu

----------Eklendi @ 23:25:52 ---------- Yazıldı @ 23:25:22 ----------

False
RM-596_024.001_293.02_default_79.92.2011.30.uda.fpsx
91,1 MiB
Content bu bahsettıgım

----------Eklendi @ 23:27:59 ---------- Yazıldı @ 23:25:52 ----------

o lınklerı verırmısın

bi konu daha çmışsın..oorda arkadaş vermiş nerden indirebileceğini.. bi bak senin diğer konuna!

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ya sen yanlış yere bakıyorsun yada ben....:hmmm
sen sanırım yanlıs yerdesın anna yuklu oldugu ıcın 24.1 e bak bı benım bahsettıgım orda :)

----------Eklendi @ 23:42:29 ---------- Yazıldı @ 23:42:09 ----------

bi konu daha çmışsın..oorda arkadaş vermiş nerden indirebileceğini.. bi bak senin diğer konuna!
orada verdıgı lınk ana konuya yonlendırıo benım ındıremedıgım dosyanın herhangı altarnatıfı yok orada sanıırm

----------Eklendi 20.09.2011 @ 00:01:19 ---------- Yazıldı 19.09.2011 @ 23:42:29 ----------

[sıze=3]dostum ya sen yanlış yere bakıyorsun yada ben....:hmmm[/sıze]
ayrıca sendekı navifirm 1.3 versıyon acaba dedım versıyon farklı ondanmı sıkıntın bende 1.3 ındırdım kurdum ama sendekı gıbı 22.14 ve 24.1 versıyonları yazmıo sadece 14.2 var bendekı navifirm 1.4 onda hepsı var benım kurmaya calıstıgım 24.1 olanı sende 24.1 ı dene bakalım sendede ındırmeme gıbı bı sıkıntı yapacakmı ?? Beklıorum bılgısayar basında :)

n000k

n000k

Üye

orada verdıgı lınk ana konuya yonlendırıo benım ındıremedıgım dosyanın herhangı altarnatıfı yok orada sanıırm

ben ordan indirdimde flaşladım.. senin istediğin dosya bende 55 MB gözüküyor..

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
ben ordan indirdimde flaşladım.. senin istediğin dosya bende 55 MB gözüküyor..
24.1 MI SENIN FLASLADIGINDA ANNA MI BAK TEKRAR ATIORUM BENDE NAVİFİRM 1.4 ILE FLASMAYA CALISIORUM YUKLEMEDE DURDUGU DOSYA
TrueRM-596_024.001_293.02_default_79.92.2011.30.uda.fpsx91,1 MBContent

n000k

n000k

Üye
24.1 MI SENIN FLASLADIGINDA ANNA MI BAK TEKRAR ATIORUM BENDE NAVİFİRM 1.4 ILE FLASMAYA CALISIORUM YUKLEMEDE DURDUGU DOSYA
True
RM-596_024.001_293.02_default_79.92.2011.30.uda.fpsx
91,1 MB
Content

evet 24.1 benimkide.. ben navifirm anlamam.. benim bildiğim navifirmden dosyaları çekersin yani indirirsin pc ye phoneix in içine atarsın phoneix ile flaşlarsın.. ve benim tel şuan 24.1

----------Eklendi @ 00:19:20 ---------- Yazıldı @ 00:17:22 ----------

dosya indirmek uğraşmak istmiyorum diyosan arkadaşın verdiği linkten orjinal anna dosyalarını indir< benim gibi > hiç kafanı yormadan at phoneix e ..2 dk sürecek flaş o kadar.. ayrıca nasıl flaş atılıcağını biliyorsun hangi konudan takip edeceğini :oke:

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
evet 24.1 benimkide.. ben navifirm anlamam.. benim bildiğim navifirmden dosyaları çekersin yani indirirsin pc ye phoneix in içine atarsın phoneix ile flaşlarsın.. ve benim tel şuan 24.1

----------Eklendi @ 00:19:20 ---------- Yazıldı @ 00:17:22 ----------

dosya indirmek uğraşmak istmiyorum diyosan arkadaşın verdiği linkten orjinal anna dosyalarını indir< benim gibi > hiç kafanı yormadan at phoneix e ..2 dk sürecek flaş o kadar.. ayrıca nasıl flaş atılıcağını biliyorsun hangi konudan takip edeceğini :oke:
ya dostum yoruorum senı de ellerıne saglıkda tamm kurcaladımmı yapıorumda daha once hıc gırmedım bu flas olaylarına navıfırmlere ılk kez kurcalıorum yenıyım anlıcagın eger o orjınal anna ıle yapabılecegım forumda vardırda ben goremedım sanırım bı lınk verıver su ugrasdan bende bıktım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt