Burak Üye zaza' Alıntı: telefondaki konuşmamızı unutmuş değilim ben gidince gelecenmi Genişletmek için tıkla ... bende unutmuş değilim necmiyi ikna edersem geleceğiz
zaza' Alıntı: telefondaki konuşmamızı unutmuş değilim ben gidince gelecenmi Genişletmek için tıkla ... bende unutmuş değilim necmiyi ikna edersem geleceğiz
Necmati Üye Burak' Alıntı: bende unutmuş değilim necmiyi ikna edersem geleceğiz Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye Konu Sahibi necmi gelmez : hatta sana konuşmanızı bile ekliyim bak şimdi burak: gel urfaya gidelim necmati: urfamı oda ne yeniliyormu? burak: zaza yokmu onun yaşadığı şehir! necmati: zaza kim? burak: zaza işte isa yani necmati: hatırlamıyorum?
necmi gelmez : hatta sana konuşmanızı bile ekliyim bak şimdi burak: gel urfaya gidelim necmati: urfamı oda ne yeniliyormu? burak: zaza yokmu onun yaşadığı şehir! necmati: zaza kim? burak: zaza işte isa yani necmati: hatırlamıyorum?
Burak Üye herneyse uzun lafın kısası; isa ben söz dedim ama necmi gelirse dedim. onu ikna edersem geleceğiz .
zaza Üye Konu Sahibi y n s c n' Alıntı: 31 Ekimde yoklama var katılmazsan kaçak sayılırsın ona göre Genişletmek için tıkla ... ben oldum ağa sen ne diyon
y n s c n' Alıntı: 31 Ekimde yoklama var katılmazsan kaçak sayılırsın ona göre Genişletmek için tıkla ... ben oldum ağa sen ne diyon
y n s c n Üye zaza' Alıntı: ben oldum ağa sen ne diyon Genişletmek için tıkla ... Benide çağırıyolar ama gitmiyorum
zaza' Alıntı: ben oldum ağa sen ne diyon Genişletmek için tıkla ... Benide çağırıyolar ama gitmiyorum
zaza Üye Konu Sahibi y n s c n' Alıntı: Benide çağırıyolar ama gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... kaç yaşında alıyorlar seni
y n s c n' Alıntı: Benide çağırıyolar ama gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... kaç yaşında alıyorlar seni
y n s c n Üye zaza' Alıntı: kaç yaşında alıyorlar seni Genişletmek için tıkla ... 92liyim ben'de daha zamanım gelmedi benim, gelsede zaten gitmem hemen
zaza' Alıntı: kaç yaşında alıyorlar seni Genişletmek için tıkla ... 92liyim ben'de daha zamanım gelmedi benim, gelsede zaten gitmem hemen
zaza Üye Konu Sahibi y n s c n' Alıntı: 92liyim ben'de daha zamanım gelmedi benim, gelsede zaten gitmem hemen Genişletmek için tıkla ... bizde okuduk bahane ettikmi
y n s c n' Alıntı: 92liyim ben'de daha zamanım gelmedi benim, gelsede zaten gitmem hemen Genişletmek için tıkla ... bizde okuduk bahane ettikmi
DiaBLoS Admin zaza' Alıntı: yoklama olmaya gittim askerlik için doktor karşısına geçtim bekliyorum doktor: belirli bir hastalığın, sakatlığın varmı? zaza: yok bi gözümde bahar nezlesi var oda sayenizde iyileşmiyor doktor: nasıl yani? zaza: boşverin uzun hikaye doktor: tamam bu kağıdı al şubeye ver. zaza: bu kadarmı? (ben soyarlar falan zannediyordum ) doktor: sen ne sandın? zaza: hiç kolay gelsin 3 ay sonra belli olur ne zaman gideceğim Genişletmek için tıkla ... Bu davranış şeklini sakın ola askerde denemeye kalkma Tuba_erva' Alıntı: bende ehliyet icin saglik raporu almaya gttm dun.bi hastalik varmi dedi.yok dedim.gözunuzde bir saglk sorunu varmi dedi.yok dedim.kagidi imzaladi verirken.elimi tam uzattgi yönun tersine uzattm tesekkur ederim dedim.adam soka grdi: odadan kovmadan ben cktm kagidi alip Genişletmek için tıkla ... Tam dayaklıksın sende he
zaza' Alıntı: yoklama olmaya gittim askerlik için doktor karşısına geçtim bekliyorum doktor: belirli bir hastalığın, sakatlığın varmı? zaza: yok bi gözümde bahar nezlesi var oda sayenizde iyileşmiyor doktor: nasıl yani? zaza: boşverin uzun hikaye doktor: tamam bu kağıdı al şubeye ver. zaza: bu kadarmı? (ben soyarlar falan zannediyordum ) doktor: sen ne sandın? zaza: hiç kolay gelsin 3 ay sonra belli olur ne zaman gideceğim Genişletmek için tıkla ... Bu davranış şeklini sakın ola askerde denemeye kalkma Tuba_erva' Alıntı: bende ehliyet icin saglik raporu almaya gttm dun.bi hastalik varmi dedi.yok dedim.gözunuzde bir saglk sorunu varmi dedi.yok dedim.kagidi imzaladi verirken.elimi tam uzattgi yönun tersine uzattm tesekkur ederim dedim.adam soka grdi: odadan kovmadan ben cktm kagidi alip Genişletmek için tıkla ... Tam dayaklıksın sende he
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu davranış şeklini sakın ola askerde denemeye kalkma Tam dayaklıksın sende he Genişletmek için tıkla ... mersiii:
DiaBLoS' Alıntı: Bu davranış şeklini sakın ola askerde denemeye kalkma Tam dayaklıksın sende he Genişletmek için tıkla ... mersiii: