->''Yok mu Vodafone den Mesajlaşacak? :) Yaş 15 Ona Göre :D''<- den Başlayarak Devam Eden Sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Niye sileyim yahu :ehe
Sileceğimiz konuya mesaj yazmayız herhalde :ehe

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
hehe teşekkürler :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
konunun adına bak...hiç gülceğim yoktu dicem yalan olcak gülmeye meyilliydim zaten.... :ehe :ehe

Candy

Candy

Üye
ask olsun hocam burda sızınle ıkı muhabbet yapmak ıcın can atan A2+B sınıfı ehlıyetı olan bı uye dururken neden buralara ılan edıuosunuz :D:D:D

Muhabbet arkadaşı ararken sorduğum kriterler hangi grup ehliyeti olduğu değil ki can... :ehe

Gözünüzü seveyim vermeyin buna numaranızı!..
Savcılığa verdim ben bunu rahatsız etmesin beni diye, aramışlar sonra bunu savcılıktan...

Şimdi de savcıya dadanmış, adamı arıyor gece gündüz!

Hem zaten bu mesajdan sonra sen hakkını kaybettin can... Adminim müsade etmiyor... :kop:

zibidi39

zibidi39

Üye
Muhabbet arkadaşı ararken sorduğum kriterler hangi grup ehliyeti olduğu değil ki can... :ehe

Hem zaten bu mesajdan sonra sen hakkını kaybettin can... Adminim müsade etmiyor... :kop:

la admın burdada cıktı karsıma sen kanma bu lanet herıfe burcu :D sana verdıgım sozude tamda tutucaktım ayrıca :P

Candy

Candy

Üye
Tam da tutacaktım ne demek ?:ehe Ya tuttum dersin ya da tutamadım.... :islik

Candy

Candy

Üye
Bence de ya Ata değildir tabiki kim o Can ?

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D konu süper devam ediyo konu için tebrikler Tuğrul :D

zibidi39

zibidi39

Üye
Kim ki o? Hani ben değilimdir de merak ettim şimdi kim acaba diye :gul:

Bence de ya Ata değildir tabiki kim o Can ?

bosver ya lanet herıfın tekı ıste konusmaya bıeldegmez bu arada sıze cok kırgınım ask olsun o lafımdan anlam olarak atayı cıkardınız ya pes dogrusu!!!:D

:D konu süper devam ediyo konu için tebrikler Tuğrul :D

muhabbetı bız cewırelım sen tugrula tesekkur et ohh be konuyu acanmı konuyu ısletenmı tesekkuru almalıdır sorarım sana :D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bosver ya lanet herıfın tekı ıste konusmaya bıeldegmez bu arada sıze cok kırgınım ask olsun o lafımdan anlam olarak atayı cıkardınız ya pes dogrusu!!!:D
Biz senin için çabalıyoruz burada zibidi :ehe
Ama sen bize hiç yardımcı olmuyorsun :naughty:

zibidi39

zibidi39

Üye
benım ıcınmı calısıyosun la ne yaptın su ana kada rbenım ıcın ?

Candy

Candy

Üye
Hadi bakalım cevap ver :ehe

Candy

Candy

Üye
Aman be sana da yaranılmıyor ... Kız arkadaşınla kavga et acısını bizden çıkar :@

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
benım ıcınmı calısıyosun la ne yaptın su ana kada rbenım ıcın ?
Görünmeyen gerçekler gün gelir gün yüzüne çıkar da görmeyen gözlere ne fayda ki görünen gerçekleri bile göremezken onlar görünmeyen gerçekler gün yüzüne çıkınca nasıl görsünler :ehe:ehe:ehe

Candy

Candy

Üye
:hmmm :allalla: :kop2::kop2:

zibidi39

zibidi39

Üye
Görünmeyen gerçekler gün gelir gün yüzüne çıkar da görmeyen gözlere ne fayda ki görünen gerçekleri bile göremezken onlar görünmeyen gerçekler gün yüzüne çıkınca nasıl görsünler :ehe:ehe:ehe

yani?:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sen düşün biraz bunun üstüne çıkartırsın elbet anlamını :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
benı admın yapcan dımı :D:D

Üst Alt