PYTHONs Üye crazy_oruc' Alıntı: kaydetmiyor mu saçma geldi biraz Genişletmek için tıkla ... evet banada biraz saçma geldi xplorede .txt veya notes gibi arat derim.
crazy_oruc' Alıntı: kaydetmiyor mu saçma geldi biraz Genişletmek için tıkla ... evet banada biraz saçma geldi xplorede .txt veya notes gibi arat derim.
u_cosar Üye Eğer yedeğini almak istiyorsan ovi suite programını kullanabilirsin ama bende bilmiyorum nereye kaydedildİğini
Eğer yedeğini almak istiyorsan ovi suite programını kullanabilirsin ama bende bilmiyorum nereye kaydedildİğini
crazy_oruc Üye Konu Sahibi kreblezo09' Alıntı: evet banada biraz saçma geldi xplorede .txt veya notes gibi arat derim. Genişletmek için tıkla ... arattım ama bulmadı - - - Eklendi - - - u_cosar' Alıntı: Eğer yedeğini almak istiyorsan ovi suite programını kullanabilirsin ama bende bilmiyorum nereye kaydedildİğini Genişletmek için tıkla ... yok yedek almak değil amacım Bilgisayar yok zaten. Bazı txt dosyalarını düzenlemede sorun yapıyorum eğer notlarin kaydedildiği yeri bulursam oraya atıp oradan düzenleme yapacağım.
kreblezo09' Alıntı: evet banada biraz saçma geldi xplorede .txt veya notes gibi arat derim. Genişletmek için tıkla ... arattım ama bulmadı - - - Eklendi - - - u_cosar' Alıntı: Eğer yedeğini almak istiyorsan ovi suite programını kullanabilirsin ama bende bilmiyorum nereye kaydedildİğini Genişletmek için tıkla ... yok yedek almak değil amacım Bilgisayar yok zaten. Bazı txt dosyalarını düzenlemede sorun yapıyorum eğer notlarin kaydedildiği yeri bulursam oraya atıp oradan düzenleme yapacağım.
crazy_oruc Üye Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: Yedek almak için değil uzun olanları düzenlemek için istiyor. Genişletmek için tıkla ... smart office programı ile hem kasmıyor hem sorunsuz açıyor ama onda da belge düzenlenemiyor uyarısı veriyo
mad eagle' Alıntı: Yedek almak için değil uzun olanları düzenlemek için istiyor. Genişletmek için tıkla ... smart office programı ile hem kasmıyor hem sorunsuz açıyor ama onda da belge düzenlenemiyor uyarısı veriyo
crazy_oruc Üye Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: Hocam sen ya benim dediğimi yap ya da pc'den yap artık Genişletmek için tıkla ... yok ya pc yok ondan senin dediğin gibi yapacağım birşeyler
mad eagle' Alıntı: Hocam sen ya benim dediğimi yap ya da pc'den yap artık Genişletmek için tıkla ... yok ya pc yok ondan senin dediğin gibi yapacağım birşeyler