Yok Böyle Bişey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
Yok Böyle Bişey
Arkadaslar dun aksam saatlerınde maxicep e girdim birkaç mesaj yazdım ve annemın baskısı uzere cıktım! Bılgısayarı kapadım buraya kadar hersey normal!!Ders calıstım saat 11.30 gıbı de bılgısayarı tekrar actım!buraya adarda normal amaa sonra ekran goruntusu gelmıyo haydee kasayı actım baktım ekran kartı calısıyo+monıtorde calısıyo ama''no vıdeo ınput ''dıyo ne yaptıysam acılmadı+kasada yanan turuncu ısıkta yanmıyordu sadece yesıl yanıyordu bende sınırlendım ve kapadım zorlamadım bısey olur dıye!Sabah babam kasayı bılgısayarcıya goturdu ve okuldayken benı aradı aramızda sole bı konusma gectı;

B:Baran noldu bıl bakalım?
Ben:Noldu?
B:Anakart wardıya?
Ben:eee?
B:oğlum anakartta çatlak warmış üretım hatası!!!
Ben:neeee??

Anakartda (bilmıyenler ıcın)soylıyım Gigabyte 8I955x-Royal !!!225 dolar saydım ve catlakmıs Bende hemen bır telefon baba Bana ASUS P5WD2 Premium al dedım ve sıparısı verdık Cumartesı elımde olacak bu anakart konusundakı 3.sanssızlıgım artık bundada problem olursa kasayı yakacam Sizlerle paylaşmak istedim

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Anakart kontak falan yapıpda evi falan yakmamış. birşey söleyeyim asla tecrübe ve markadan şaşmıyacaksın. pahalı olsun 1 kere olsun. diğer türlü astarı yüzünü geçiyor. Asus Doğru seçim bu arada yeni birşey daha öğrendik sayende kimin aklına gelir işe bak yeni anakartı sağlıklı güle güle kullan

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sonuna kadar okudum gerçekten çok enterasan..?

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ya duyunca ınanamadım ya!cıldırdım nasıl 225 dolarlık bır anakartta catlak olıur????çatlak derkende elektriksel bır problem yaratıyo ve akım gıtmıo problem o !

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun,inşallah bu aldıgın sorunsuz olur

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
3 üncü bari sakatlık çıkarmasa
bende o kadar saçma bir anakart varki
ömrümde duymadım ama 3 senedir sorun yok

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Garantisi yok mu kardeş ? Ver geriye alsınlar.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
nese sonunda mutluluk var en ii si asusdan şaşma

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Benim anakart bozulmuştu verdim 1 ay sonra yenisi iade edildi barancım 1 ay sürmesin seninkide

tofy

Üye
çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
challenger ben garantıyle yenısını almıyom baska marka anakart aldım yarın elımde yanı ok?Adamlar alcak yenı anakartı fıyattan dusutler ustune para werdım ASUS aldım.İnsallah yarın bıtecek!

Sagol tofy bı daha olmaz ınsallah!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt