RockFord Fosgate
Üye
Yok Böyle Bişey
Arkadaslar dun aksam saatlerınde maxicep e girdim birkaç mesaj yazdım ve annemın baskısı uzere cıktım! Bılgısayarı kapadım buraya kadar hersey normal!!Ders calıstım saat 11.30 gıbı de bılgısayarı tekrar actım!buraya adarda normal amaa sonra ekran goruntusu gelmıyo haydee kasayı actım baktım ekran kartı calısıyo+monıtorde calısıyo ama''no vıdeo ınput ''dıyo ne yaptıysam acılmadı+kasada yanan turuncu ısıkta yanmıyordu sadece yesıl yanıyordu bende sınırlendım ve kapadım zorlamadım bısey olur dıye!Sabah babam kasayı bılgısayarcıya goturdu ve okuldayken benı aradı aramızda sole bı konusma gectı;
B:Baran noldu bıl bakalım?
Ben:Noldu?
B:Anakart wardıya?
Ben:eee?
B
ğlum anakartta çatlak warmış üretım hatası!!!
Ben:neeee??
Anakartda (bilmıyenler ıcın)soylıyım Gigabyte 8I955x-Royal !!!225 dolar saydım ve catlakmıs Bende hemen bır telefon baba Bana ASUS P5WD2 Premium al dedım ve sıparısı verdık Cumartesı elımde olacak bu anakart konusundakı 3.sanssızlıgım artık bundada problem olursa kasayı yakacam Sizlerle paylaşmak istedim
B:Baran noldu bıl bakalım?
Ben:Noldu?
B:Anakart wardıya?
Ben:eee?
B
ğlum anakartta çatlak warmış üretım hatası!!!Ben:neeee??
Anakartda (bilmıyenler ıcın)soylıyım Gigabyte 8I955x-Royal !!!225 dolar saydım ve catlakmıs Bende hemen bır telefon baba Bana ASUS P5WD2 Premium al dedım ve sıparısı verdık Cumartesı elımde olacak bu anakart konusundakı 3.sanssızlıgım artık bundada problem olursa kasayı yakacam Sizlerle paylaşmak istedim