Uygulama Yok boyle bir video efekt programi

Sponsorlu Bağlantılar

xman03

Üye
Şimdi bende satın al kısmı free kart çıkıyor.satın al diyorum.Teşekkürler kısmı ve ve o turuncu daire çıkıyor.tarif edildiği gibi geri tuşuna basıyorum restore defiğimde error hatası alıyorum.
Benim tel internete giriyor.problem yok.
Freedom u kapattığımda satın al dediğimfr benim kredi kartı çikiyor
hadi be arkadaşım bi el atıvet de şu işi el birliği ile çözüverelim ha ne dersin?
İstersen telden görüşerek halledelim

- - - Eklendi - - -

Uzun uğraşlar sonunda oldu ama şimdide 1.5 sürümünde ücretsiz olan uygulamalar ücretli şimdi de.
Dur bi de ona uğrasayım bi.

osmanayman

osmanayman

Üye
Yapabildiğine sevindim... :oke: "Turuncu loading" ekranını beklememiz gerekiyordu zaten... İşlemlerden sonra 1.5 sürümüne güncellenebilir diyor ama ben güncelleme gereği görmedim... Çünkü 1.5'te ufak tefek değişiklikler var sadece... :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Yapabildiğine sevindim... :oke: "Turuncu loading" ekranını beklememiz gerekiyordu zaten... İşlemlerden sonra 1.5 sürümüne güncellenebilir diyor ama ben güncelleme gereği görmedim... Çünkü 1.5'te ufak tefek değişiklikler var sadece... :oke:

Yav bende plate giremiyorum valla sövecem. Tam nasıl yaptın? Bide eğer yapabilirsen uygulamaların datasindan efektleri alabilirsen sevinirim.

dragon3781

Üye
Denilenleri yapınca son aşamada Programı Freedom ile açınca satın al dediğimde her seferinde baglantı yok hatası verıyor ..

Bir türlü çözemedim.

System Etc Hosts Dosyasını sildim olmadı.
Saati Moskova yaptım olmadı.
Tekrar Tekrar kurup verileri sil diyorum kaldırıyorum yenıden kuruyorum gene olmuyor.

Baska bır cozum yolu bılen varmı acaba ?

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Umarım root olmayan tel içinde çözüm yolu bulunur. Varsada paylaşın lütfen..

erkanby

Üye
Daha root olanlara bulunamadı ki :D