Yok artık! ''Drogba çok beleşçi''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık! ''Drogba çok beleşçi''
Spor yazarı Huncal Uluç, dünyanın en önemli golcülerinden Didier Drogba hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı.



Spor yazarı Hıncal Uluç, ilginç açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Didider Drogba hakkında konuşan Uluç, Fildişili oyuncunun Sow'un tırnağı etmeyeceğini ifade ederek herkesi çok şaşırttı.

İşte Hıncal Uluç'un o açıklamaları...

Fenerbahçe'in eskiye göre daha iyi oynadığı açık. Kadrosunu hala gerektiği gibi kullanamıyor ama hücum oyuncuları maçı çevirmeye yetiyor. Savunmanın zaaflarına rağmen. Bir Sow var, Galatasaray'ın 3 forvetinin üçü, bir Sow etmez. Drogba dahil! Drogba, Burak, Umut'un bugünkü hallerini üstüste koy Sow'un yarısı etmezler. Drogba, Sow'un tırnağı olamaz. Adam Fenerbahçe ceza sahasından top çıkarıyor gidiyor gol atıyor, şut atıyor. 60-70 metreler içinde oynuyor. Drogba bir adım atıp önündek, savumma adamanın önüne geçmeyi düşünmüyor top almak için. Çünkü beleşçi!

14. Lui koltuğu koyacaklar rakip 18'inin içine, beyefendi orada oturacak. Topu da getirip tam kafasına ya da tam ayağına indirecekler. Kalede kaleci de olmayacak. Boş olacak! Beyefendi gol atacak.

Bu Drogba'yı oynatacağız diye Galatasaray allak bullak oldu. Umut futbolu unutmuş. Ben olasm ben de unuturum. Kimsenin Umut'a laf söylemeye hakkı yok. Elmander sakat. Sercan ile Milan Baros gönderilmiş takımdan. Drogba iyi değil, hazır değil. Buna rağmen Umut oynamıyor takımda. Sen kendini Umut'un yerine koy. Daha evvel oynamadığı maçlara bak! Sene başında Galatasaray'ı liderliğe getiren adam. Ne zaman ki Burak ile Elmaner iyileşti Umut'un üzerine bir çarpı işareti konuldu. Şimdi futbol da oynamıyor Galatasaray. Schalke maçından sonra çok konuşacağız. Drogba hava topu istiyor, Burak da önüne top istiyor diye Galatasaray birinci dakikadan 90'ıncı dakikaya kadar doldur boşalt oynuyor. Böyle oynayacaksan Sneijder'i niye aldın? Selçuk'un orada ne işi var. Türkiye'nin en iyi oyuncuları Galatasaray'da ama!..

Görünen o ki bir Sow, Galatasaray'da yok.
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Belesci deyip abartmıs ama geldiginden beri kesinlikle çok kötü ilk 11 haketmiyor.Aksam bir sut dısında sahada yoktu ve çok top ezdi.Umutla baslasaydı ilk yarı garantileyebilirlerdi turu.Suanki haliyle Sow ile kıyaslamak komik bile orda haklı.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sow için gerçekten türkiyedeki en iyi forvetlerden biri hatta en iyisi diyebiliriz. Bir de beşiktaşa her maç gol atmasa daha çok sevecem :D drogba ise artık ilk 11 futbolcusu değil yaş 35 yolun yarısı eder ilk maçtaki performansına bakılarak her maçta oynatılıyor ama bence galatasarayın yapacağı en iyi şey umut ve elmanderle formuna göre burakta olabilir çift forvetle sahaya çıkıp 60 ya da 70'den sonra maçta kötü olanın çıkıp drogbanın girmesi.
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Drogbanin yasi belli artik ilk 11 futbolcusu kadar performans gostermesi beklenmemeli ama malesef turkiyede futbolxulara milyonlar doktugumuzden oyle oyuncular ilk 11de oynatiliyor artik bir seylerin degisme zamani geldi de geciyor
 

emreolol

Üye
tabi belesci shalke taraftari bide drogbadan korkuyordu pehh
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
470
Murat Alper
mürteza16
Cevap
5
Görüntüleme
463
Haydar
ANIL
Cevap
3
Görüntüleme
478
arslanla
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
249
@Safak
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
353
DiaBLoS


Üst Alt