Haydar
Emekli Yönetici
Yoğurtlu, Portakallı Pasta Tarifi
MALZEMELER 10 Adet yumurta sarisi
2 Çay bardagi tozseker
2 Su bardagi krem santi
1 Su bardai süzme yogurt
5 Yaprak jelatin
3 Adet rendelenmis portakal kabugu 3 Adet portakalin suyu
1 Adet limonun suyu
2 Çay kasigi rom YAPILIŞI Yumurta sarilarini sekerle karistirin. Derin bir
kapta süzme yogurt ve
krem santiyi karistirin. Yumurtali sekeri de ilave
edin. Rendelenmis
portakal kabugunu ekleyin. Jelatini soguk suyla
islatin. Eridiginde portakal suyu, limon suyu ve romu
ekleyin. Yuvarlak bir kek tabagına
pandispanyanin birinci katini yerlestirin.
( pandispanya keki için
bloğumuzdan pandispanya kek tariflerimize
bakabilirsiniz) Üzerine sirayla yogurtlu sos, ikinci pandispanya dilimi,
tekrar sos ve en
üste portakalli jelatini yayin. Buzdolabinda 45
dakika beklettikten
sonra dilimleyerek servis yapin.
2 Çay bardagi tozseker
2 Su bardagi krem santi
1 Su bardai süzme yogurt
5 Yaprak jelatin
3 Adet rendelenmis portakal kabugu 3 Adet portakalin suyu
1 Adet limonun suyu
2 Çay kasigi rom YAPILIŞI Yumurta sarilarini sekerle karistirin. Derin bir
kapta süzme yogurt ve
krem santiyi karistirin. Yumurtali sekeri de ilave
edin. Rendelenmis
portakal kabugunu ekleyin. Jelatini soguk suyla
islatin. Eridiginde portakal suyu, limon suyu ve romu
ekleyin. Yuvarlak bir kek tabagına
pandispanyanin birinci katini yerlestirin.
( pandispanya keki için
bloğumuzdan pandispanya kek tariflerimize
bakabilirsiniz) Üzerine sirayla yogurtlu sos, ikinci pandispanya dilimi,
tekrar sos ve en
üste portakalli jelatini yayin. Buzdolabinda 45
dakika beklettikten
sonra dilimleyerek servis yapin.