YkPkY
Üye
-
Konu Sahibi
-
eyvallah adamım.sen saolasın.allah sendende razı olsun.lakin ilk başda bende alışık değildim açık menüye yılların symbiancısı olarak,ama kullandıkca alıştım.bu daha zevkli geldi.üstad tşk ederim on numara olmuş hele yeşil kırmızı renkli tema bitirdi beni süpersin lakin senden bir şey istirham edecehim uygun görürsen paylaşmanı temenni ederim bunun birde toplu menü olanı yaparmısın rica etsem biladerim alışık olmadığını söylüyor bu menüye ben idareten menü extreme yükledim bira telefonu kasıyor ama idare ediyoruz Allah razı olsun ustam
usta eline sağlık deniyicem indiriyorum net biraz yavaştavakti zamanında san yine sormuştum e6 nın ekranı çok küçük ve yazı boyutu çok büyük o yüzden ben font magnefier midir nedir onu kullanıyorum onu nasıl yükliyebiliriz
bide e6 yı televizyona nasıl bağladınız :S
Güncelleme07.03.2012
(modladığım font oyunlardan sonra karakter bozulması yarattığı için linkleri yeniledim,daha güzel bir font ekledim.Artı olarak özür hediyesi olarak korumalı dosya gönderimi ekledim.istediğiniz dosyayı dosya yöneticisinden x-plore kullanmaya gerek kalmadan bluetoothla gönderebilirsiniz.
rofs2'lerinizi değiştirin)
Resim eklenmiştir
teşekkürler kardeşim.özel mesaj içinde calısmaların içinde. oyunları daha denemedım de font hakkında bi yorum yapamayacagım.genelde xplore kullandıgım ıcın ve ev ekranıda tek de kaldıgı ıcın ayarları yenıden yapmaya erınıyom3 gunde anca topladım telefonu
bide kardesım acaba bi grupmu kursan orda takılırız hem denemeler falan daha iyi olmus olur. daha sıcak bı ortam olusabılır. ki e6 sıkıntılı bi telefon uyum konusunda.
bende widget yok? ve sarj daha hzli bitiyor
birçok forumda ve bir çok alanda forumlarda dolaşıyorum senin kadar ilgilisini görmedim abi teşekkür ediyorum tüm işin rast gitsin
evet abi haberim var ama yeni rofs2 le format atınca store bozuldu onunla uğraşıyorum
yok gelmedi bir daha flash attım düzeldi
Abi valla ben bunu kuramazsam uyku uyumak yasak bana kesinlikle kurmalıyım lütfen yardımcı ol bana
kardesım grup konusunda haklısın ama kendı aramızda tecrube paylasmak için bile güzel bi ortam olur. hani sen bunu yaptın oldu olmadı ben bunu yaptım oldu olmadı. ben bılgım kadar yardımcı olurum.cfw den pek anlamam hazırcıyım biraz yapılanı kullanırım ama onun harcı arastırıp bıseler yapmayı severım. elımden gelenı yaparım kısacası.ayarlardan kastımda programların falan bastan kurulması.n8de ıyıce sogudum bu ıslemden
sarj konusundada benım telefon 1 gunde sarj bıtıyodu. cfwden sonra suan 2. gunu daha yenı yarıya ındı sarj. (hard format-soft format-dead flash)
Abim canm bitanem aşkımflash atmak cartı curt herşeyi biliyorum anlıyorum bana sadece annaya geçiş olayında ki gibi açıklamalı bi yazı yazdın bunun içinde ufak bi dip not yaz ben yapayım ama abi bunu istiyorum dehşetül muazzam olmuş senin belleyi kullanamamak büyük eksikliktir Takibindeyim abim
Abim canm bitanem aşkımflash atmak cartı curt herşeyi biliyorum anlıyorum bana sadece annaya geçiş olayında ki gibi açıklamalı bi yazı yazdın bunun içinde ufak bi dip not yaz ben yapayım ama abi bunu istiyorum dehşetül muazzam olmuş senin belleyi kullanamamak büyük eksikliktir Takibindeyim abim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?