Yine, yeni, yeniden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yine, yeni, yeniden


[h=2]Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör Aykut Kocaman'ın çok istediği gurbetçi yıldızı devre arasında takıma dahil edebilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sercan için kulübü Fürth'e iyi bir teklif önerilecek.[/h]

Fenerbahçe’nin Sercan Sararer aşkı bitmek bilmiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımında görmeyi çok istediği gurbetçi futbolcuyu alabilmek için transfer ayında yoğun çaba harcayan ancak takımı Fürth’le ilk kez Alman Birinci Ligi’nde oynama hakkı elde eden Sercan’ın, “Bu sezon Bundesliga’da forma giymek istiyorum” demesiyle sonuç alamayan yöneticiler, girişimlerini yeniden yoğunlaştırdı. Sarı-Lacivertli yöneticilerin, “Avrupa Ligi’nde Marsilya, Mönchengladbach gibi takımlarla mücadele ediyoruz. Gruptan çıkıp, bu kulvarda başarılı sonuçlara imza atmayı hedefliyoruz. Kuyt, Krasiç, Meireles gibi yıldızları bunun için kadromuza kattık. Bu yıldızlarla bir arada oynamak, Fenerbahçe ile Avrupa’da başarılara imza atmak istemez misin?” sözleriyle, Sercan’ı razı etmeye çalışacağı belirlendi.

‘Gel; Kuyt, Krasiç gibi yıldızlarla birlikte oyna’


Yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi biteceği ve bedelsiz serbest kalacağı için gurbetçi oyuncunun kulübü Fürth’ü uygun bir bonservis bedeliyle ikna edeceklerine inanıyor. Alman ekibine, “Sezon sonunda elini kolunu sallaya sallaya gidecek. Gelin bu işi şimdi bitirelim” diyerek, 2-3 milyon Euro civarında bir bedel teklif edeceği sızan bilgiler arasında. Sarı-Lacivertliler’in bir hesabı da, Sercan’ın alınması halinde aynı kanatta görev yapan ve bu sezon bir türlü eski formunu yakalayamayan Stoch’u iyi bir paraya satmak. Böylece hem kasaya yüklü miktarda para girecek hem de önümüzdeki sezon için yabancı kontenjanı rahatlatılmış olacak.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Harika olur gerçekten ...
Çok beğendiğim bir oyuncu .
 

ssercan

Üye
İyi oyuncu ancak bu yıl takip etmek gerek sadece. 2 mac oynadı diye milyonlar uçuşmasın.
 
greenmile

greenmile

Üye
kumaşı iyi gelecek vaadediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

47MaDo47
Cevap
0
Görüntüleme
250
47MaDo47
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
327
Kingmortall


Üst Alt