Yine rütbem gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yine rütbem gitti
Bir rütbenin silinmesi bu kadar kolay mı ya?

Rütbem ilk seferde alındığında normal karşıladım çünkü konularımı yayından kaldırıyordum. Yani konularımı düzenleyip içeriklerini siliyordum. 4 konu üst üste düzenleyince sistem otomatikmen rütbemi düşürdü. Sonradan hiçbir cevabımı bile düzenleyemez hale geldim.

Şimdi ise bir sürü yararlı paylaşım yaptım yine rütbem gitti. Ne isteniyor bende :@

Paylaşsam bir dert, paylaşmasam başka bir dert :@

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben 6'ncı konu içeriğimi silerken düzenleme hakkımi almışlardı ama rütbe ile ilgili bir şey olmamıştı
sonra iyi hal gösterince düzenleme hakkımda geri verildi
Ozan beye pm at bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben 6'ncı konu içeriğimi silerken düzenleme hakkımi almışlardı ama rütbe ile ilgili bir şey olmamıştı
sonra iyi hal gösterince düzenleme hakkımda geri verildi
Ozan beye pm at bence

Sende rütbe yokki :D bir de birşey olsun.

Benim rütbemi geç, mesajlarımı ve konularımı düzenleme hakkım böyle ikide bir elimden alınması hiç hoşuma gitmiyor. Yarın çok önemli bir konuyu düzenlemem gerekiyor. Ama düştüğüm hale bak. Olmazsa konuyu yöneticisiye şikayet edip ona düzenlettireceğim, şöyle şöyle yap diye. Başka çarem yok.

Rütbeyi binbir zorlukla aldık elimizden hemen uçuveriyor ve en tuhafı ise kimsenin haberi yok :islik

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mobile olduğum için rütbeni görmemiştim komutanım kusurabakma
(bizimki rütbeden sayılmıyormu)

AHMED...

AHMED...

Üye
senin rütbe maxicfw idi dimi furkan şimdi albay yazıyor mobilim

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
beyler rütbe nye okadar önmli + meselam ben şuan üsteğmenimya albay lık kriterleri ney acep :)

fnldstntn

Üye
Muhtemelen bi hatadan dolayı gitmiştir Ozan abi en kısa zamanda düzeltir...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Furkan arka arkaya editleme yapınca sistem otomatık olarak yetkilerini alıyor ozan a pm at düzeltir

HaqperesT

HaqperesT

Üye
mobilim biri rutbemi hatırlatsın şımarmayayım

yeni duzenlemede arada gitmissin bence. cwf ci rutbe sekilleri gelince takarlar belki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yöneticilerin forumda olmadığı zamana denk gelmesi kötü :( Yoksa büyük bir sorun değil bende biliyorum.

beyler rütbe nye okadar önmli + meselam ben şuan üsteğmenimya albay lık kriterleri ney acep :)

Benimki düz rütbe değildi, MaxiCFW rütbesiydi.

Furkan arka arkaya editleme yapınca sistem otomatık olarak yetkilerini alıyor ozan a pm at düzeltir

Biliyorum konuya da öyle yazdım. Ama farkında olmadan konularımı düzenlerken gitti rütbem ve yarın çok önemli düzenlemeler yapmam gereken bir konu var. Acayip sinir harbi yaşadım. Üstelik bugün tam konu paylaşımlarına başladım derken konuların ortasında gitti düzenleme hakkım ona yanıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Biliyorum konuya da öyle yazdım. Ama farkında olmadan konularımı düzenlerken gitti rütbem ve yarın çok önemli düzenlemeler yapmam gereken bir konu var. Acayip sinir harbi yaşadım. Üstelik bugün tam konu paylaşımlarına başladım derken konuların ortasında gitti düzenleme hakkım ona yanıyorum.
ozan a pm at o gece bir ara giriyor bakar gerekeni yapar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4696609' Alıntı:

kendi nickine tıkla görürsun:hmmm

baktım ve şımardım (kestirmeden gorebilirim artık)
aslında bir ustun hatırlatması daha iyi olurdu :)

Ozan

Ozan

Admin
Bu konuda hiç sitem etme hakkınız olmamalı bence, zira yapılan özellik siteye mal olmus verilerin korunması için. Böyle birşey olmasaydı, her kafası bozulan veya istegi yapılmayan tüm emeklerini bosaltıp giderdi. Buna kimsenin hakkı yok bu kadar harcanan zaman ve emek karşısında. O yüzden sistemin belli bir algoritması var ve ona denk gelince düzenleme yetkisini alıyor üyenin. Bu algoritmanın net 4-5 kuralı var ancak bunu belirtemem ancak normalde eğer bu özellige denk geliyorsanız kısa sürede birçok konunuza girip birşeyleri düzenlemeyi düşünmüşsünüz demektir. Bu daha çok kötü niyetle oluyor ,iyi niyetle olması çok ufak ihtimal ve iyi niyetli üyeleri sıkacağından tabiki eminiz ama kötü niyet oranı daha fazla oldugu için bu önlemi almalıyız, ötesi yok.

Kötü niyetli arkadaslar bu sistem sayesinde, daha sonra pişman olmamış, bir anlık sinirle herşeyi yok ettikleri psikolojisini yasamamıs oluyorlar en azından

Sonuc olarak yetkini tekrar verdik bir problem yok, her zaman da veririz niyet iyi ise. Şu an eksta durumlar yaşıyorsun ve ondan bu sekilde oluyor, normal şartlarda normal aktiflikte bir üye kesinlikle bu engele takılmamaktadır.

İyi Forumlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler Ozan abi. Dediğin gibi iyi niyetlilerde etkilenebiliyor ama yapacak birşey yok, kötü niyetliler daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt