pelın_ Konu Sahibi burdan devam edelım senn konunnamacı farklı bra her telden calıyo tasınır valla konu
-efşan Üye aynen katılıyorum ----------Eklendi @ 18:02:19 ---------- Yazıldı @ 18:01:46 ---------- cengiz size bir titreşim gönderdiiii
aynen katılıyorum ----------Eklendi @ 18:02:19 ---------- Yazıldı @ 18:01:46 ---------- cengiz size bir titreşim gönderdiiii
pelın_ Konu Sahibi hah ane zekı kızm ya sımdı konu cengız rakılarda hazır anlat cengız senı dınlıyoruz
Fahrettin.Onay Üye wuuu ----------Eklendi @ 18:04:01 ---------- Yazıldı @ 18:03:45 ---------- susma yaa
pelın_ Konu Sahibi Fahrettin.ony' Alıntı: pelinin konusunu kurtarma adınaa Genişletmek için tıkla ... ben benımkonu kurtulsun dıye yapmadım tmm ordan konusaım ben sadece o knu bu tar konuşmaya uygun dıyıl burda her telden calıyoz ondan dedım ıstemıyosan yazma ----------Eklendi @ 18:06:03 ---------- Yazıldı @ 18:05:18 ---------- TheM-CK' Alıntı: ahada şantaj yok dimi kafanda senn Genişletmek için tıkla ... olmazmı şu çin işkencelerınden bırını dusunuyorum
Fahrettin.ony' Alıntı: pelinin konusunu kurtarma adınaa Genişletmek için tıkla ... ben benımkonu kurtulsun dıye yapmadım tmm ordan konusaım ben sadece o knu bu tar konuşmaya uygun dıyıl burda her telden calıyoz ondan dedım ıstemıyosan yazma ----------Eklendi @ 18:06:03 ---------- Yazıldı @ 18:05:18 ---------- TheM-CK' Alıntı: ahada şantaj yok dimi kafanda senn Genişletmek için tıkla ... olmazmı şu çin işkencelerınden bırını dusunuyorum
pelın_ Konu Sahibi yok yok nese sız konunuza donn ben buraya konum kurtulsun dıeye gelın demedım tmm kırıldım valla
-efşan Üye yavv pelin anladı olayı açıklama yaptırma bana şimdi ----------Eklendi @ 18:09:15 ---------- Yazıldı @ 18:08:46 ---------- pelın_' Alıntı: yok yok nese sız konunuza donn ben buraya konum kurtulsun dıeye gelın demedım tmm kırıldım valla Genişletmek için tıkla ... bak ben kırılcam ama şimd heee gitmiyom burdan valla banane yaaa
yavv pelin anladı olayı açıklama yaptırma bana şimdi ----------Eklendi @ 18:09:15 ---------- Yazıldı @ 18:08:46 ---------- pelın_' Alıntı: yok yok nese sız konunuza donn ben buraya konum kurtulsun dıeye gelın demedım tmm kırıldım valla Genişletmek için tıkla ... bak ben kırılcam ama şimd heee gitmiyom burdan valla banane yaaa