Yine Mi ? (Tek Suçum Seni Sevmekti)

Sponsorlu Bağlantılar

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yine Mi ? (Tek Suçum Seni Sevmekti)
Hayatımdan bir anı gibi. Sadece sessizce geçti gitti. Anısı bile içimde yanan bir ateş oldu. Kavurdu beni buz gibi havada. Gözleri gözlerimi kör edecek kadar güzeldi yüreğimde. İşte o bakışlar vardı ya, içime serinlik veren, beni benden alan. Artık nerede ? O güzel gözler neden artık gözük müyor ? Yoksa ben mi kör oldum ? Yada o gözler artık başkasına mı bakıyor ? Evet gördüm yine onu köşe başında, yanından geçtim. Onun oradaki varlığı bile yetti beni benden almaya. Onun arkamdan geldiğini hissetmek bile kalbine esir olmama yetti. Ondan önce girdim bakkala. Arkamda o vardı, konuşamadığım. Konuşmaya bile cesaret edemediğim. 3 ekmek aldım ama aklım hep onda. Ellerim titreye titreye verdim parayı. Bakkaldan çıkarken onun yüzüne bakacak kadar topladım cesaretimi ve ona baktım. Keşke dedim içimden hiç ama hiç doğmamış olsaydım. Orada ona bakıp tüm hayallerimi, umutlarımı yıkmaz olaydım. Uzaktan gördüğüm o güzel gözleri o an göremedim. Asık suratı adeta güzel gözlerine perde olmuştu. Kalbimde hissettiğim acıya sebep olmuştu. O, meğer beni sevmiyormuş. Asık suratı banaymış. Hani hissederiz ya güzel umutlar güzel hayaller. İşte o hayallerimi kanayan göz yaşımda kaybettim ben. Evde ağladım saatlerce. Derler ya erkekler ağlamaz. Palavra, ben hep ağladım. Sadece bir sevgi için, özlenilmek, düşünülmek, hatırlanmak için ağladım yıllarca. Yine sevdim yine sevilmedim acı hayatımda. O günün akşamı damda gördüm onu. Beni fark etti. Ona baktığımı fark etti. Hızla içeri gitti. Kayan yıldızdı sanki yüreğimde. Abisi bağırdı "lan" diye. Meğer bana her fırsatta bakan o güzel gözler sevgi için değil, kin ve nefret içinmiş. Geç anladım ... Artık beni sevmediğini tamamen anladım. İçimdeki gerçekleri bana günlerce haykıran gerçek dostuma hep kızan ben, şimdi ondan özür diliyorum. Artık sevmemek üzere tövbe ediyorum. Kimi sevdiysem sevgi görmek yerine kin ve nefret görüm çünkü. İsyan etmek geliyor içimden ama etmiyorum gençliğimi insafsızca benden alan hayata. Artık ona bakmıyorum. Benden nefret etmesi için ne yaptım ki ? Gidip daha konuşmadım bile. Sadece bakıştık. O bana baktı ben ona baktım. Konuşmadığım halde, rahatsız bile etmediğim halde o nefret etti benden, insafsızca. Şimdi içimde kanayan büyük ve derin bir yara daha açıldı. Günlerce kanayan ve sızlayan. Gençliğimin ilkbaharında yaşıyorum ömrümün sonbaharını. Bu kelimeleri yazarken bile o anlar canlandı yüreğimde. Üzgün ve kızgınım hayata. Bana Yine Mi ? dedirtti çünkü. Yine Mi ? Tek Suçum Seni Sevmekti

gknky

gknky

Üye
çok saol ...

süper...