FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
tırsmanıza gerek yok. tamamen zararsız. sadece biraz can sıkıcı rahat uyuyamazsınız o kadar..Of gece gece bu konuyu görünce tırsıyorum.
bu konuda biraz bilgi sahiptim, beni daha çok aydınlattığınız için teşşekürler. aslında sabah uyurken aklıma gelmişti bu karabasan.. sanırım düşünceyle de alakalı. uzun bir süredir olmuyordu bu ama üst üste 3 kere olunca bende sıkıldım artık. konu açayım bi dedimilk 4 yıl önce olmuştu sanırım bu o zaman bir karakter görmüştüm kırmızı şeytana benziyodu yanlış hatırlamıyosam hiç korkmamıştım. Allah kimsenin başına vermesin.. zararsız bişey ama canını sıkıyor insanın..
- - - Eklendi - - -
tırsmanıza gerek yok. tamamen zararsız. sadece biraz can sıkıcı rahat uyuyamazsınız o kadar..
ben de geç saatlere kadar uyumadım
zaten dün gece 3e kadar uyku tutmadı
hehehDua okuyup yat gerçeği karabasan diye bişey yok. Senin yaşadığın olay ''Uyku Felci''
sizin gibi birkaç kişi daha söyledi bunu ama bu çok düşük bir ihtimal..yatağına ekmek ekmek kırıntısı vardır bende oldu çünki
merhaba arkadaşlar. bu sabah saat 7 de uyandım. öğlen 10 gibi uykum geldi. yatağıma gittim tam uykuya dalacakken (yüzüstü) üstümde bir ağırlık hissettim. gözlerimi biraz açabildim kırmızı ve kareli bir battaniye gördüm. ( benim battaniyemin desenleri ve renkleri ile alakası yoktu.. ) sonra gözlerimi kapattım. Allah'ım yardım et dedikten bir süre sonra kendime geldim. bunun verdiği rahatlıkla tekrar uykuya dalacakken yine aynısı oldu. kalkmaya çalıştım ama kilitlendim yine. bu 3 kez böyle oldu. sonra hemen kalktım babamın yatağına gittim uyudum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. ayrıca 7 saat uyumuş olmama rağmen 9 saat daha uyudum.. bu sizce psikolojik mi? nasıl kurtulabilirim? bu durumu daha önce çok yaşadım..
haklısınız..Böyle bir durumu ekmek kırıntısına bağlamayın ya nolur yapmayınEkmek kırıntısı bulursan yatağında ahanda geçti diyeceğin için sorun psikolojikse işe yarayabilir de aksi halde isterse ekmeğin üzerinde uyusun bir şey değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?