FK5896
Üye
Yine karabasan...
merhaba arkadaşlar. bu sabah saat 7 de uyandım. öğlen 10 gibi uykum geldi. yatağıma gittim tam uykuya dalacakken (yüzüstü) üstümde bir ağırlık hissettim. gözlerimi biraz açabildim kırmızı ve kareli bir battaniye gördüm. ( benim battaniyemin desenleri ve renkleri ile alakası yoktu.. ) sonra gözlerimi kapattım. Allah'ım yardım et dedikten bir süre sonra kendime geldim. bunun verdiği rahatlıkla tekrar uykuya dalacakken yine aynısı oldu. kalkmaya çalıştım ama kilitlendim yine. bu 3 kez böyle oldu. sonra hemen kalktım babamın yatağına gittim uyudum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. ayrıca 7 saat uyumuş olmama rağmen 9 saat daha uyudum.. bu sizce psikolojik mi? nasıl kurtulabilirim? bu durumu daha önce çok yaşadım..

ilk 4 yıl önce olmuştu sanırım bu o zaman bir karakter görmüştüm kırmızı şeytana benziyodu yanlış hatırlamıyosam hiç korkmamıştım. Allah kimsenin başına vermesin.. zararsız bişey ama canını sıkıyor insanın..
Ekmek kırıntısı bulursan yatağında ahanda geçti diyeceğin için sorun psikolojikse işe yarayabilir de aksi halde isterse ekmeğin üzerinde uyusun bir şey değişmez.