TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dava aç tazminat davası nokianın yarısını al bize lumia 900 hediye etYa tabi öyle hakan haklısın ama 55 gündür telefonsuz kaldım. bulunduğum yerde teknik servisde yok.ama ayın 26 sında antalya-alanya ya gideceğim ordan antalya teknik servise verebilirim.
ilk önce kendim uğracağım ama ne olursa olsun sıktı artık.
valla dava mı açsam ne :P şaka bir yana valla 55 gün beklemek ne kadar zor. şimdi tekrar bekleyemem.Dava aç tazminat davası nokianın yarısını al bize lumia 900 hediye et
o zaman antalya ya gelince kvk ya bırak akşama kadar halledip verirler kendin hiç uğraşmaYa tabi öyle hakan haklısın ama 55 gündür telefonsuz kaldım. bulunduğum yerde teknik servisde yok.ama ayın 26 sında antalya-alanya ya gideceğim ordan antalya teknik servise verebilirim.
ilk önce kendim uğracağım ama ne olursa olsun sıktı artık.
antalya genelde istanbula aktarıyor kardeşim,Ben usb sorununda antalya daha kısa mesafe diye oraya gönderdim direk istanbula transfer etti,ordan 7 gün geçti sonra istanbul yaptı direk bana konyaya yollamak yerine geri antalyaya yolladı 7 gün de öyle geçti sonra birde bana geldi filan yapılma süresi 35 gün olmustu.Antalya teknik servis bence çok zayıfo zaman antalya ya gelince kvk ya bırak akşama kadar halledip verirler kendin hiç uğraşma
arkadaşlar ilgilenenlere teşekkürler iğnenin ucunu büktüm bir yere takıldı kenarda uğraştım baya olmadı sonra bir çektim ufak bir demir parçası geldi tbi o çıt çıt kilidi oluyor şeklinden belli şimdi kartı takıyorum hiç yay yok çalışıyor geri tırnağımla çıkarıyorum.sadece çıt çıt sesi ve yayı gitti
teknik servisler level olarak ayrıldığı için yapamadıkları sorun için üst seviye servise gönderiyolar çok büyük bir sorun olmadığı sürece kendisi yapıp veriyo senin sorunun da büyük birşey değil o kadarını da yaparlar heralde
antalya genelde istanbula aktarıyor kardeşim,Ben usb sorununda antalya daha kısa mesafe diye oraya gönderdim direk istanbula transfer etti,ordan 7 gün geçti sonra istanbul yaptı direk bana konyaya yollamak yerine geri antalyaya yolladı 7 gün de öyle geçti sonra birde bana geldi filan yapılma süresi 35 gün olmustu.Antalya teknik servis bence çok zayıf
kardeşim usb girişini değiştirmek büyük bir sorun muteknik servisler level olarak ayrıldığı için yapamadıkları sorun için üst seviye servise gönderiyolar çok büyük bir sorun olmadığı sürece kendisi yapıp veriyo senin sorunun da büyük birşey değil o kadarını da yaparlar heralde
usb girişi değiştirmek derken ben şöyle anladım. benim arkadaşımın c6-01 sürekli usb takın diye hata veriyodu kendi kendine. neyse servise götürdük yaptık dediler telefonu teslim ettiler. kontrol ettiğimizde yine hata verdi. 2 gün içinde 3 kez bu hata yüzünden geri götürdük teli. sonra kendileri yapamadıkları için istanbula gönderdiler usb sorunu deyince aklıma o sorun geldi benm. ayrıca senin büyük bir sorun mu dediğin konuya gelirsek eğer servisin yetkisi yoksa birşey yapamaz veya servisler level level olduğu için belki usb değiştirmek için gerekli donanım yoktur. yada senin dediğin gibi düşünürsek beceriksizler
kardeşim usb girişini değiştirmek büyük bir sorun mu
tam üstüne bastınusb girişi değiştirmek derken ben şöyle anladım. benim arkadaşımın c6-01 sürekli usb takın diye hata veriyodu kendi kendine. neyse servise götürdük yaptık dediler telefonu teslim ettiler. kontrol ettiğimizde yine hata verdi. 2 gün içinde 3 kez bu hata yüzünden geri götürdük teli. sonra kendileri yapamadıkları için istanbula gönderdiler usb sorunu deyince aklıma o sorun geldi benm. ayrıca senin büyük bir sorun mu dediğin konuya gelirsek eğer servisin yetkisi yoksa birşey yapamaz veya servisler level level olduğu için belki usb değiştirmek için gerekli donanım yoktur. yada senin dediğin gibi düşünürsek beceriksizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?