Yılların üyesinden geç kalmış bir MERHABA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veperde

Üye
    Konu Sahibi
Yılların üyesinden geç kalmış bir MERHABA
evet aslına bakacak olursak yıllar önce üye olmuştum siteye ve bana olsun çevremdeki arkadaşlarıma olsun telefon konusunda bilgi belge prgram herhangi bir materyal lazım olunca ilk başvurduğum adres olmuştur maxi cep forumları.Çalışmalarınız ve kurduğunuz ortam takdire şayan ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum.Bu gün ikinci el bir cep telefonu aldım. n72 aslında yeni nesil akıllı cep telefonlarından birisinide alabilridim örneğin htc falan ama bilerek eskilere dönüş yaptım her zaman telefon konusunda felsefem şu olmuştur en iyi telefon kullanabildiğin telefondur bir nevi hakimiyet kurabildiğin telefon senin telefonundur.ve yine ilk adresim burası oldu.ve ne aradıysam telefona ne lazımsa burda burda buldum saatlerce internet sayfalarını dolaşmadım tonlarca program denemedim ve bu güzelliği sizlere borçluyum.evet bu yazıyı merhaba bölümüne açtım ama şunu belirteyim eski bir üyeden geç kalmış bir merhaba mesajının içeriğinde aslında bir teşekkür yazısı bu size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum umarım her daim olursunuz buralarda ve her daim başarı kaytedersiniz saygılarımla Musa...

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve EroL

nghty2

nghty2

Üye
merhaba musa hoşgeldin öncelikle, bende 2005 ten beri üyeydim eskiler varsa beni bilmişlerdir zaten uzuuun bi ara vermek zorunda kaldm taaki meslegime geri dönünceye kadar önceden çıraktım ufak bi telefoncuda getir götür işleri faln filan. 2009 dan beride profesyonel anlamda adımlar atmaya başladm. Şimdi bi turkcell iletişim merkezi ve ufak bi dükkanım var. Geçenlerde aklma geldi noldu dye bi baktm hala duruyor sevndm geri döndüm Hayırlısysa herşey olur. Teşekkürler herşey için

futbol123

futbol123

Üye
hoşgeldiniz.. :)

user6

Üye
hoşgeldin

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hosgeldiniz web sitelerinden en buyuk ve en yakin dostluklarin kuruldugu sitemize.guzel paylasilarinizi ve sohbetlerinizi bekliyoruz.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
küçük paylaşım ve desteklerle büyük dostlukların muhabbetlerin kurulduğu formumuza hoşgeldiniz.. iyi paylaşımlar sıkı dostluklar...

Ozan

Ozan

Admin
Hoşgeldin Musa tesekkurler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teşekkürler Musa ...
Hoşgeldin , şeref verdin ...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Hoşgeldin Musa :)
Bende 2008 yılında google amca sayesinde tanışmıştım bu forumla ama üye olduğum tarihten bu yılın eylül ayına kadar paylaşım yapmamıştım hiç... yeni yeni aktif üyeler arasında yer almaya başladım :)
Umarım kalıcı olursun....

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Hoşgeldin. :yuru

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hoşgeldin :) Maxicep başkadır

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hosgeldın

pelın_

hoşgeldiniz..:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Hoşgeldin yılların üyesi

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt