veperde
Üye
Yılların üyesinden geç kalmış bir MERHABA
evet aslına bakacak olursak yıllar önce üye olmuştum siteye ve bana olsun çevremdeki arkadaşlarıma olsun telefon konusunda bilgi belge prgram herhangi bir materyal lazım olunca ilk başvurduğum adres olmuştur maxi cep forumları.Çalışmalarınız ve kurduğunuz ortam takdire şayan ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum.Bu gün ikinci el bir cep telefonu aldım. n72 aslında yeni nesil akıllı cep telefonlarından birisinide alabilridim örneğin htc falan ama bilerek eskilere dönüş yaptım her zaman telefon konusunda felsefem şu olmuştur en iyi telefon kullanabildiğin telefondur bir nevi hakimiyet kurabildiğin telefon senin telefonundur.ve yine ilk adresim burası oldu.ve ne aradıysam telefona ne lazımsa burda burda buldum saatlerce internet sayfalarını dolaşmadım tonlarca program denemedim ve bu güzelliği sizlere borçluyum.evet bu yazıyı merhaba bölümüne açtım ama şunu belirteyim eski bir üyeden geç kalmış bir merhaba mesajının içeriğinde aslında bir teşekkür yazısı bu size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum umarım her daim olursunuz buralarda ve her daim başarı kaytedersiniz saygılarımla Musa...