Yılların Nokia'cısı Olarak Bende Nokia'dan Artık Koptum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Yılların Nokia'cısı Olarak Bende Nokia'dan Artık Koptum !
2008'den beri beni çoğu kişi forumda tanıyor Nokia fanatiği olarak bir sürüde konum hala durmakta ...

XpressMusic serisi ile resmen nokia beni büyülemişti zamanında 5310 , 5730 , 5800 , X3 , X6 başta gelmek üzere çoğu modelini kullandıktan sonra

N serisine geçiş yaparak N85 , N97 Mini ve N8 Kullanmaya devam ettim . Son Telefonum N8 olarak kaldı . onuda bugun itibari ile satmış bulunmaktayım . nedeni ise sadece ve sadece artık nokia'nın acayip yavaş olması yoksa müzikte ve kamerada gerçekten hala bir numara olmayı başarıyor.

Umarım Lumialar ile daha ileriye kendini taşır ve Nokia'yı yeniden kullanırız ...

Symbian bölümüne şuanlık elveda demenin vakti geldi sanırım Sevgili Symbiancılar ...

asigsasi

asigsasi

Üye
bu konuları sık görmeye başladım yaprak dökümü başladı daha ne denilebilirki

cyber

cyber

Üye
bende yakında inş ios a geçiyorm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Of of...

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bende 603'ü satıp s2 alacaktım ama peder bey maalesef bırakmıyo. 4 sene daha kullanacaksın diyor ama seneye geçerim bende androide :ehe

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Nokia 808 Pruview haziranda gelecek diyorlardı hala göremedik.Lumia 710 yurt dışında galaxy s3 ile hemen hemen aynı lumia 800 ve 900 lerin fiyatı uçacak sanırım.Nokia batan bir gemi arkadaşlar kimseyi kandırmaya gerek yok adamlar symbian ^3 lere megoo lara s60v5 felen desteği kestiler.SymbianTürkiye bu konuda çalışmalar yapıyor ama biraz sönük nokia sattığı telefonu kar zannediyor suanda size tavsiyem galaxy s2 s3 one v one x 4s gibi güçlü piyasadan düşmeyecek telefonlar alin 2000 yılında bu yana kullandım marka nokia ama bende bıraktım n9 um n8 vardı sattım ucuzdan sizde beklemeyin su saatten sonra artık çok büyük devrim gelmez!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Size prim filan mı ödüyorlar?

tarxhn

tarxhn

Üye
herkez yavas yavas gidiyor

Lumisland

Lumisland

Üye
Nokia 808 Pruview haziranda gelecek diyorlardı hala göremedik.Lumia 710 yurt dışında galaxy s3 ile hemen hemen aynı lumia 800 ve 900 lerin fiyatı uçacak sanırım.Nokia batan bir gemi arkadaşlar kimseyi kandırmaya gerek yok adamlar symbian ^3 lere megoo lara s60v5 felen desteği kestiler.SymbianTürkiye bu konuda çalışmalar yapıyor ama biraz sönük nokia sattığı telefonu kar zannediyor suanda size tavsiyem galaxy s2 s3 one v one x 4s gibi güçlü piyasadan düşmeyecek telefonlar alin 2000 yılında bu yana kullandım marka nokia ama bende bıraktım n9 um n8 vardı sattım ucuzdan sizde beklemeyin su saatten sonra artık çok büyük devrim gelmez!

710 s3 le aynı mı fiyat? İyi salladın.

mcalisir

Üye
700 800 lira ya neo ve ve galaxy wonder oldukça kaliteli ve kullanıcısı olan cihazlar 701 alıp kalacağınıza gidip neo v alın

doctorrr

doctorrr

Üye
efenim konu yeri yanlış bir hem ben cihazımdan memnunum n'olacak...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4824700' Alıntı:
herkesin 1000tl lik ve üstü cihaz alacak durumu yok bunu göz önünde bulundurarak yorum yapılırsa daha iyi olur
:evet:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
SHS

SHS

Üye
hayırlı olsun:naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia batmıyor onu biliyorum ancak bende Nokia olmayan bir cihaz aldım. Madness'da Nokia olmayan cihaz aldı. Openstar gibi ünlü bir S60v5 çalışanı da Nokia olmayan bir cihaz aldı. Varın siz hesaplayın.

kankka

Üye
öğrenci olmasam 300 lira param olsa hiç durmam bugün c5i satıp androide geçerim valla ama şükürler olsun elde avucda para yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt