Yıllardır görmediğin arkadaşınla yapılabilecekler

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Yıllardır görmediğin arkadaşınla yapılabilecekler
Yakinda 5 yildir gormedigim bi okul arkadasimla buluscam neler yapilmali sizce pek bi ortak konumuzda kalmadi ankaraya gelecekmis gorusmek istedik. :)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Ben olsam :

-SelamunAleyküm
-AleykumSelam
:D :ehe

_RYUK_

_RYUK_

Üye
eskiden yaptıklarınizî konuşursunuz :) daha sonra laf lafi acar :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eski konuları çok canlandırma derim çünkü o 5 yıl içinde bayağı bir olgunluk süreci atlattığından çok ileri muhabbetlere pekte gitmiyor,lise ve ilkokul dönemi farklı oldukları için insanlar üniversite yıllarına geldimi anca olgunlaşıyor,hatta evrim geçiriyor.
Önceki güldüğü konulara gülüyorsa bile bu sefer aynı konulara gülmeye bilir,espiri anlayışı arkadaş çevresinden dolayı değişiyor.
Şundan başlıyabilirsin,neler yapıyorsun,hayatın nasıl gidiyor veya hayatında görüşmeyeli ne değişiklikler oldu anlat bakalım dedin mi,o zaman muhabbetin devamı gelir sonrasında hobilerini az çok çözersin öylelikle ne yapıcağını daha emin düşünürsün

mcnpl4

mcnpl4

Üye
laf lafi acar boyle seyler dusunmeye degmez bence:D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Eski konuları çok canlandırma derim çünkü o 5 yıl içinde bayağı bir olgunluk süreci atlattığından çok ileri muhabbetlere pekte gitmiyor,lise ve ilkokul dönemi farklı oldukları için insanlar üniversite yıllarına geldimi anca olgunlaşıyor,hatta evrim geçiriyor.
Önceki güldüğü konulara gülüyorsa bile bu sefer aynı konulara gülmeye bilir,espiri anlayışı arkadaş çevresinden dolayı değişiyor.
Şundan başlıyabilirsin,neler yapıyorsun,hayatın nasıl gidiyor veya hayatında görüşmeyeli ne değişiklikler oldu anlat bakalım dedin mi,o zaman muhabbetin devamı gelir sonrasında hobilerini az çok çözersin öylelikle ne yapıcağını daha emin düşünürsün

Evet çok haklısın . Sence mekan olarak nasıl bi tercih yapmalı yim evde ağırlayamam heralde ikramda sıfirim hem icerde olursa sıkılabiriz. Önce bi kafede bir saat oturup sonra yemeğe mi gitsek zaten pek fazla yanımda kalmaz heralde :)

- - - Eklendi - - -

laf lafi acar boyle seyler dusunmeye degmez bence:D

Bencede ama yinede dusunmek lazim ihtimalleri :D yillarönce kardes gibi oldugumuz adam sonucta

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ozellikle soylemek istedigin ama unuttugun bisey olabilir dogru asilnda. ne zaman konuscak bi konu arasam bulmazdim oylesine bisey soylemeye basladim ben de. konu daha iyi aciliyo artik boyle biseyi dert etkiyorum ama istisnalar olabilir:naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Eski konuları açmamak lazım. Ne gülmüştük ya deyip yalandan ikinizde gülersiniz ve sessizlik olur. Sessizlik olması da çok kötü bir durum tabi...

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Evet çok haklısın . Sence mekan olarak nasıl bi tercih yapmalı yim evde ağırlayamam heralde ikramda sıfirim hem icerde olursa sıkılabiriz. Önce bi kafede bir saat oturup sonra yemeğe mi gitsek zaten pek fazla yanımda kalmaz heralde :)

Sadece ikiniz mi yoksa başka arkadaşlarınız da olacak mı?
Çünkü sadece ikiniz olursanız,sinema,cafe,go kart,bownling vs vs ama başkalarıda olucaksa veya onun kız arkadaşı falan,temiz hava bol gıda dışarıda biraz gezinti yapıp acıktıktan sonra bir cafe yada restaurant'a sapıp mideyi doldurmanız lazım yoksa boş mideyle çok konu açılmıyor,aslında daha çok konu açılırda boş mideyle o zamanda saçmalama evresine geçiliyor
Mide doyduktan sonra bir aktivite bulmanız lazım yol boyunca,geçmiş-gelecekle ilgili konular açarsınız öyleliklede bilgiler tazelenir

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Basta bir 15 dk falan sogukluk olur sonra baslarsiniz muhabbete :D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bakariz ya duruma gore belki onun da kafasinda bi yerleri gormek vardir yardimlariniz icin oncelikle nokia-belle ye tesekkur ederim :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eski konulari konusup guldugum arkadaslar var duruma gore degisiyo demek ki. ama genel niye eski konularin acilmamasindan yana anlamadim ben

Üst Alt