Yıllaaaar sonra 1000. mesajım oldu bea.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Yıllaaaar sonra 1000. mesajım oldu bea.
Evet bir görünüp , bir kaybolan ve her defasında bu forumun tılsımına kapılarak dönen ve kısa süreliğine de olsa canavar gibi aktifleşen; ancak bir süre sonra yine sırra kadem basan bendeniz, yıllaaaaar sonra 1000. mesajıma ulaşmış bulunuyorum.
Esasen bu kadar kopukluğa rağmen, ne zaman 1000 mesaja ulaştım, anlayamadım; ama olsun ben 1000. mesajıma ulaşmış mıyım? Siz ona bakın.
Eeeee şimdi n'olcak. Kendime hemen yeni hedefler koymam lazım. Yeni hedefim şöyle:
2015---2000 mesaj
2021---3000 mesaj
Hayde bana kolay gele.

POWER

Üye
Walla harbi kolay gele
ama 1000 mesaj istatistiği yapsak kaliteli yorumlar ve kaliteli konular bunların %99 u oluşturur

oooooooooooo tebrik ederim karides kardeş mi desem abi mi desem... alkışşş.... başarılarının devamını dilerimm....

elmyra

Üye
Walla harbi kolay gele
ama 1000 mesaj istatistiği yapsak kaliteli yorumlar ve kaliteli konular bunların %99 u oluşturur

kesinliklee katılıyorum kaliteli yorumlar kalıtelii mesajlardaaa dolu tam 1000 msj dahalarını devamınııı görmekk ümidiyleee

karides

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Power kardeş. Yorumun onurlandırdı beni.

oooooooooooo tebrik ederim karides kardeş mi desem abi mi desem... alkışşş.... başarılarının devamını dilerimm....

Sana uluşmak için 2025'i bekleyeceksin. Bu arada senden bir yaş büyüğüm. Öp gız elimi.

kurt bey

Üye
tebrikler kardeş bende 1000. mesajıma üyelikden 2 sene sora ulaşmıştım zaman ne hızlı ileryor

ChavRash

Emekli Yönetici
Az ama öz, misali .. Nice binlere olsun abi.

POWER

Üye
Ben teşekkür ederim abi yıllar önce telefonlar için verdiğin kaliteli bilgilerle az şey öğrenmedim ben

Eyvallah Power kardeş. Yorumun onurlandırdı beni.

Sana uluşmak için 2025'i bekleyeceksin. Bu arada senden bir yaş büyüğüm. Öp gız elimi.

benim msjlarda boş msj çok... olur abii öperiz elini bayramda....

Altun.

Üye
bende 3 sene sonra 2000 olacam neredeyse....

omayra

Üye
Yorumlarını her zaman takdir ettiğim, pek çok konuda fikrini paylaştığım, saygı duyduğum bir paylaşımcıdır karides. Nice 1000'lere efendim, bizi mahrum etmeyiniz görüşlerinizden, paylaşımlarınızdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...