Yılın Futbolcusu' Emenike

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yılın Futbolcusu' Emenike
Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tarafından 'Yılın Futbolcusu' seçildi.











Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ''Yılın Spor Adamları'' ödülleri sahiplerini buldu.
İzzet Baysal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Bolu Vali Yardımcısı Zeki Karaca, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, AİBÜ Beden Eğitimi Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Gazanfer Doğu, ödüle layık görülenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende, Kardemir Karabükspor'dan Emmanuel Emenike ''Yılın Futbolcusu'' ödülünü, dünya şampiyonasındaki başarılarından dolayı ''Yılın Antrenörü'' ödülünü Nihat İziç, Gaziantep Spor Kulübünü ilk sezonunda Türkiye Kupası finallerine taşımasından dolayı ''Yılın Teknik Direktörü'' ödülünü Tolunay Kafkas, dünya şampiyonasındaki başarılarından dolayı ''Yılın Antrenörü'' ödülünü Bogdan Tanjevic, Türk futboluna ve Beşiktaş'a verdiği emeklerden ötürü ''Yılın Spor Ödülü''nü İbrahim Üzülmez, yaşantısı boyunca Türk futboluna kazandırdığı ilklerden dolayı ''Yaşam Boyu Hizmet Ödülü''nü de Mustafa Denizli aldı.
Gazeteci Tunç Kayacı'ya ''Yılın Spor Yorumcusu'' ödülü verilirken, Bank Asya 1. Lig'de en çok gol atan Bolusporlu Ferhat Kiraz ''Bank Asya 1. Lig'' ödülüne, Dünya 3'üncüsü olan Ampute Futbol Takımı'ndan Barış Telli de ''BESYO Özel Ödülü''ne layık görüldü.
''Yılın Hakemi'' olarak 2009-2010 UEFA yarı final maçı yönetme başarısından dolayı Cüneyt Çakır'ın ödül aldığı törende, dünya şampiyonu olan Milli Güreşçi Selçuk Çebi ''Yılın Güreşçisi'', Vakıfbank Güneş Sigorta ''Yılın Voleybol Takımı'', Neslihan Darnel ise ''Yılın Voleybolcusu'' ödülünü aldı.
Dünya şampiyonasındaki başarılarından dolayı ''Yılın Takımı'' ödülü, A Milli Basketbol Takımı'na verilirken, Halil Akkaş ''Yılın Atleti'', Alper Uçar ve Alisa Agafon Ova da 25. Erzurum Kış Oyunları'nda tek madalya kazanan sporcular olmalarından dolayı ''BESYO Başarı Ödülü''ne laik görüldü.
1. Gençlik Olimpiyatları'nda kendine has, ''Arıcan hareketi'' ile gümüş madalya alan Ferhat Arıcan ''Geleceğin Yıldızı'' ödülünü alırken, kızları voleybolcu Ayşe Himmetoğlu öldükten sonra organlarını bağışlayan ailesi ''Spor Yöneticiliği Bölümü Özel Ödülü''nü aldı.

Yılın en çok izlenen spor programı ödülünü ''Stadyum programı''nın aldığı törende tek branşa değil, tüm spor branşlarına yaptıkları katkılardan dolayı ''Yılın Spor Kanalı'' TRT Spor seçildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

delrico
Cevap
5
Görüntüleme
415
greenmile
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
320
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
335
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
369
haltie
tragedie
Cevap
9
Görüntüleme
809
'Davut


Üst Alt