Yılın Fıkrası olmaya aday fıkralar.....

Sponsorlu Bağlantılar

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Yılın Fıkrası olmaya aday fıkralar.....
Manisa akıl hastanesinde yatmakta olan bir hasta devamlı kapı deliğinden dışarıyı izlermiş. Doktorlar iyice meraklanmış, birgün aralarından bir doktoru seçerek deliye terapi uygulamasını istemişler. Deli herzamanki gibi deliğe bakarken bulan doktor: oğlum dur bir de ben bakayım, neye bakıyorsun böyle merak ettim demiş. deli geri çekilmiş doktor eğilip delikte ne olup olmadığına bakmış. sonra da arkasına dönüp: oğlum ben burada hiçbirşey göremiyorum demiş.Deli de: doktor amca ben yıllardır bakıyorum bişey göremiyorum sen beş dakika bakmayla mı göreceğini sanıyosun demiş

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Serçenin biri, bi bahar günü dalgın dalgın uçuyomuş. Bir anda farketmiş ki, bir yolun üstünde uçuyor ve karşıdan da motorsikletli bir adam geliyor. Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar ama nafile, serçe çotaaank diye kaska çarpıp düşmüş.

Motorcu hemen atlamış motordan koşmuş serçenin yanına. Serçe baygın yatıyor, kıyamamış, bırakamamış yolda, almış getirmiş eve. Eskiden kalma bir de kafesi var evde. Koymus az biraz su, biraz da ekmek, serçeyi de koyup kafesin içine vurmuş kafayı yatmış.

Bizim serçe bi müddet sonra ayılmaya başlamış. Daha tam seçemiyor ortalığı, hafif bulanıklık var yani. Bir bakmış parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde. Birden telaşlanmış.
"Anaaa...". demis, "motorcuyu öldürmüşüz be !"

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Okulda teftiş vardır. Müfettiş, sınıflardan birine girer. Ders, Din Bilgisi'dir. Kendisini tanıttıktan sonra, gözüne kestirdiği öğrencilerden birine sorar:

- Adın ne senin yavrum?
- Fatih, efendim.
- Aaa, ne güzel! Hadi o zaman Fatih, Fatiha Suresi'ni oku bakalım.

Fatih, Fatiha Suresi'ni okur, müfettiş "aferin" diyerek yerine oturmasını ister. Sonra başka bir öğrenciye dönerek sorar:

- Senin adın ne oğlum?
- Şeyyy, efendim. Adım Yasin. Ama arkadaşlar bana kısaca "Kevser" der!...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.
-Ne var, ne olmuş acaba
-Teroristler Bush'u yakaladılar.........
Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin dokup yakacaklarmış.
-Haa şimdi anladım bu trafiği...
-Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz
-insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ?
-Valla yaklaşık olarak 5 'er litre ...!!

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Kral ülkenin yalancıları arasında bir yarışma açtı. "İşte bu yalan," diyebileceği bir yalan uydurana bir küp altın vadetti. Yalancılar akın akın saraya gelip yalanlarını söylediler, fakat yalanlar ne kadar akıl almaz olursa olsun kral hep, "olabilir, niye olmasın ..." gibi cevaplar veriyordu. Böylece hem eğleniyor, hem de bir küp altından olmuyordu.

Derken kahramanımız elinde boş bir küple huzura çıktı ve konuştu:

"-Rahmetli dedeniz bir savaşa çıkacaktı, ancak o günlerde hazinede yeterli para yoktu. Dedeniz dedemden bu küple bir küp altın borç aldı ve 'bu borcumu torunum torununa ödeyecek,' diye söz verdi. Şimdi, dedenizin borcunu bana ödemeniz için buraya geldim."

Kral, "işte bu kuyruklu bir yalan!" deyince adam, "o halde ödülümü alayım," dedi.
Kral, "ımm şeyy doğru da olabilir" deyince adam, "o halde borcunuzu ödeyin" dedi

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Meşhur Cimri Paşa, atlarının arpa yemesi gerektiğini söyleyen seyislerine kızar ve her seferinde "Lâ havle" çekermiş.
Bir gün atları dermansızlıktan yığılıp kalınca, hiddetle sormuş.
- Atlarıma ne oldu?
Seyis, cevabı yapıştırmış:
- Ne olacak efendim, "Lâ havle" yiye yiye "Ve lâ kuvvete" oldular.

________________________________________________________________________________

Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis:
-Otobüste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun öbür ucundaki arkadasini uyarir:
-Ula Cemal,otobüsün içinde konusmak yasakmis,sen konus ben tinleyeyum!

POWER

POWER

Üye
Baya bi komik akılcı olanlarda wr emeğine sağlık...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
emeğne sağlık :D:D