yılın en iyisi secildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
yılın en iyisi secildi
Yılın En İyisi W910​
Barcelona'da GSM Birliği (GSMA) tarafından düzenlenen 13. Dünya Mobil Ödülleri'nde Sony Ericsson Walkman telefon W910, Yılın Cep Telefonu seçildi. 2007'nin son günlerinde piyasaya sunulan Walkman telefon W910, müzikten 3 boyutlu oyunlara, videodan yüksek süratte internet erişimine dek tam anlamıyla eğlence için tasarlanmış bir model. W910'da ön plana çıkan özelliklerden Shake Control özelliği telefonu sallayarak oyunları oynamayı ya da şarkılar arası geçiş yapmayı sağlarken, SenseMe ise kullanıcıların ruh durumuna göre farklı müzikler seçmeyi sağlıyor. Telefonla birlikte hediye edilen 1GB Memory Stick Micro ise Walkman telefon W910'a 900'ün üzerinde şarkı yüklenmesini sağlıyor. "Böylesine popüler bir ürünün bu kadar prestijli bir ödülü kazanmasının gururunu yaşıyoruz." diyen Sony Ericsson Başkanı Dick Komiyama şunları söyledi: "Walkman telefon W910, müzik transfer ve yüklemesini çok kolay hale getiriyor. Üstelik bu model müziğin ötesinde oyun, video ve web için de mükemmel bir telefon."

nightdragon35

nightdragon35

Üye
kardeşim bu konu benim tarafımdan verildi.niye arama yapmadan konu açıyorsun.lütfen biraz daha dikkatli olalım:nono:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
MükkemmeL ßir Tel. Hak Etmiş

karahanlı

Üye
şahsen ben begenmedim

c-a-n

c-a-n

Üye
evt gayet gzl bi tel hakketmiş bencede

grennmaxs

Üye
ewt iyi tel

darkme

Üye
bende var bu :P

buraq85

buraq85

Üye
ben oy vermedim bana göre ödül almamıştr..

diesel182

diesel182

Üye
arkadaslar acılmıs olan konulara dıkkat edelım vıraz arastırma yapıp sonra yenı konu acalım lutfen..emek istiyen bu işleri düşünelim lütfen.

sinankadir

sinankadir

Üye
şahsen ben begenmedim
neresini beğenmedin kardeşim?
benim telefonum bu (w910), görüntüsü cam gibi, arkilerle bluetoothtan pes oynuyoz, herkes benden izliyo, sensMe'yi kullanmıyorum, NFS pro street motion'u telefonu evirre çevir oynuyorum bi de telefonun nokia bilmeden yorum yapma!!!:@:@:@:nono::nono::nono::bann::bann::bann:

By_CtrL

Üye
telefon hakediyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt