Yıldızlar Kapımızdan Döndü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Yıldızlar Kapımızdan Döndü
Tüm futbolseverlerin imrenerek ve hayranlıkla izlediği birçok yıldız yakın tarihte Türkiye Ligi'nin kapısından dönmüşlerdi. Milanlı Kaka'nın yıllar önce daha Gaziantep'e önerildiği ama çok genç bulunarak alınmadığı hep konuşulur. Şimdi Kaka'nın takım arkadaşı olan Shevchenko da Dinamo Kiev'deyken Trabzon'a tavsiye edilmişti. Ama dönemin yönetimi "Ünlü değil. Kim tanır ki?" diyerek Ukraynalı yıldızı beğenmemiş, Sheva'yı da bir yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki nefis futboluyla Milan kapmıştı. Ronaldinho, Gremio'da oynarken G.Saray onu almaya çalışmış, 5 milyon dolar isteyen kulübüne en son 3milyon dolar vermişti. Bir yıl sonra PSG, Gremio'dan 18 milyon dolara aldığı sambacıyı iki yıl oynatıp Barcelona'ya 35 milyon dolara sattı. Cimbom, Juventus'un Çek yıldızı Nedved'i de benzer şekilde elinden kaçırmıştı.

1 milyon $ için kaçtı

Chelsea'nin bonservisi için 41 milyon pound önerdiği Eto'o ise 2000-01'de F.Bahçe'nin gündemine geldi. Sarı-lacivertliler Baliç'i R.Madrid'den kiralık geri alırken Kamerunlu yıldızı da istedi. Real 5 milyon dolar istedi; F.Bahçe 4 verdi. Pazarlık kiralığa döndü, ama Eto'o Mallorca'yu tercih etti; iş yattı.

hidayet

hidayet

Üye
vay be bilgiler için sağol

Salihyet

Salihyet

Üye
bu bilgiler ii oldu

impavidus

impavidus

Üye
Shevayı duymuştum da diğerlerini bilmiyordum.Eee ne demişler "Son pişmanlık fayda etmez".Tabii bizim ligde oynasalardı bu kadar büyük oyuncular olurlarmıydı o da ayrı bir konu.Sağol bilgilendirdiğin için

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
yazık olmus ne denir ama arkadasın dedigi gibi turkiyede oynasalardı bu kadar unlu we ii olmaazlardı die zannediyorum

Memo2005

Üye
<div class='quotetop'>(impavidus &#064; Feb 21 2006, 04&#58;21 PM) [post=283182]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Shevayı duymuştum da diğerlerini bilmiyordum.Eee ne demişler "Son pişmanlık fayda etmez".Tabii bizim ligde oynasalardı bu kadar büyük oyuncular olurlarmıydı o da ayrı bir konu.Sağol bilgilendirdiğin için
[/b][/quote]
aynen katılıyorum elimizden kaçtığı söylenen tarihlerde onlar henüz yıldız adayı idi burada kalsalardı sistem içinde eriyip gideceklerdi hem bizdeki spora verilen ciddiyetten "çok nadir yetenekler haricinde" yıldız zor çıkar, hemde malum her sektörde olduğu gibi adam kayırmacılık sporda bolca var o yüzden buraya gelmeyerek kendilerini kurtarmışlar

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Memo2005 &#064; Feb 21 2006, 04&#58;43 PM) [post=283197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(impavidus &#064; Feb 21 2006, 04&#58;21 PM) [post=283182]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
aynen katılıyorum elimizden kaçtığı söylenen tarihlerde onlar henüz yıldız adayı idi burada kalsalardı sistem içinde eriyip gideceklerdi hem bizdeki spora verilen ciddiyetten "çok nadir yetenekler haricinde" yıldız zor çıkar, hemde malum her sektörde olduğu gibi adam kayırmacılık sporda bolca var o yüzden buraya gelmeyerek kendilerini kurtarmışlar
[/b][/quote]
mukemmel yorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaka&#39;nın Fener tarafından da alınmadığı söyleniyordu..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O zaman gelselerdi şimdi sanki Türkiye&#39;de oynuyor olacaklardı...

Ayrıca Türkiye&#39;ye gelselerde bu kadar ünlü olabilecekler miydi ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tabi zaten orası ayrı bir muamma..

ouSahin

ouSahin

Üye
cimbom ne yıldızlar kaçırmış bilirsiniz appiah da bunlardan biri ama real madrid çok inatçı bi takım ya 5 yerine 4 alsa nolcak o da para

Caine

Caine

Üye
vay beeeeeeeeee ronaldinho ve nedved mi

gknky

gknky

Üye
kaçan balık büyük olur &#33;&#33;&#33;

Nicolas_Anelka

Üye
bu ve bunun gibi starlar elimizden kaçtı seneler önce şimdi parayla alamzsın birdebizim çok ii toptan anlayan antrenörler yöneticilerimiz sayesşnde oldu bundan topçu olmaz yollayın üllekisine gitsin gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...