Yıldız savaşları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yıldız savaşları


Türk futbolunun iki asırlık çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe tarihin en büyük düellosuna tutuşmak üzere... 100 yıllık rekabette birçok dünya markası isimle sahaya çıkan devler, bu kez tarihlerinin en iddialı kadrolarıyla yeşil çimler üzerinde olacak. Baş döndürücü bir trafikle kadrolarını güçlendiren iki ekip, birkaç sene önce televizyondan izlenebilen yıldızlarla amansız bir yarışa tutuşacak.

Aslan tuttu kopardı!

Şampiyon kadronun üzerine Hamit, Burak, Umut gibi milli yıldızları takviye eden Cim Bom yabancılarda da 11’de yer bulacak isimleri aldı. Savunmada Dany gibi kaliteli, Cris gibi tecrübe abidesi iki ismi transfer eden Aslan, tuttuğunu da kopardı! Sarı-Kırmızılılar, Kayseri’nin Faslı yıldızı Amrabat’ı renklerine bağladı. Aslan böylece 9’u milli takımlarda direkt oynayan ideal bir 11 oluşturdu.

Fener Avrupa’yı salladı

Fenerbahçe’nin stratejisi ise Avrupalı yıldızlar üzerineydi. İlk bomba Liverpool’un yıldızlarından Dirk Kuyt oldu. İspanya’da daha da olgunlaşan Mehmet Topal, A Milliler Hasan Ali ve Egemen’le 11 güçlendirildi. Aykut Kocaman’ın eski gözağrısı Krasiç’le hücum hattı zenginleştirdi. Fener, finali de müthiş yaptı. Chelsea’nin dinamosu Portekizli Raul Meireles’e, ses getiren bir operasyonla çubuklu forma giydirildi. Yobo’nun bonservisini de alan Fenerbahçe, ulusal takımlarda oynayan bir oyuncu topluluğuna sahip oldu.

Fenerbahçe’nin ideal 11’i: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Meireles, Kuyt, Krasiç, Sow

Galatasaray’ın ideal 11’i:
Muslera, Eboue, Semih, Cris, Melo, Hamit, Selçuk, Amrabat, Elmander, Umut
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt