Yıldız futbolcu Galatasaray'a gelirim dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yıldız futbolcu Galatasaray'a gelirim dedi


Tomas Ujfalusi'nin talihsiz sakatlığı sonrası, sahalardan 5 ay uzak kalacak olması nedeniyle stoper arayışlarına başlayan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Porto'da forma giyen Rolando bulunduğu belirtiliyor.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Rolando, Madrid'te yaşayan menajerine, Galatasaray'dan somut bir teklif gelmesi durumunda, bu teklife evet diyeceğini söyledi.

PORTO'NUN ŞARTLARI BELLİ, ANLAŞMA ZEMİNİ HAZIR
Dominik Cumhuriyeti yurttaşı olan başarılı savunma oyuncusunun Galatasaray'a tranferi için Porto Genel Menajeri Enrquie Antero da son derece olumlu bir yaklaşım sergiledi.
KİRALAMA BEDELİ 2 MİLYON EURO, SATIN ALMA OPSİYONU 9 MİLYON EURO
Buna göre, Rolando 2 milyon euro bedelle kiralık olarak 1 sezonluğuna Galatasaray'a gelecek. Fakat yapılacak anlaşmada satın alma bedeli de bulunuyor. Porto'lu yetkililer, normalde 12 milyon euro olan sözleşme fesih bedelini 9 milyon euroya indirdi. Kiralık olarak yapılması planlanan sözleşmede Galatasaray, isterse 9 milyon euro karşılığında, sezon sonunda futbolcunun tüm haklarını satın alabilir ibaresi yer alacak. Rolando'nun sözleşmesi 2015 uılıma kadar devam ediyor.
FATİH TERİM İSTESİN ROLANDO GELECEK, YILLIK ÜCRETİ 2.2 MİLYON EURO
Rolando ise senelik 2.200 bin euro istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in onay vernesi durumunda Rolanda hemen imza için İstanbul'a gelecek. Pazartesi günü verilmesi gereken UEFA listesinde ismi yer alacak.
CARVALHO...
Sarı kırmızılırın bir diğer opsiyonu da Real Madrid'te gözden çıkarılan Carvalho... Futbolcunu 34 yaşında olması, sarı kırmızılı yetkililerin bu konuda temkinli hareket etmesine neden oluyor; ancak Fatih Terim ve Jose Mourinho'nun iyi ilişkisi, Hamit Altıtop'un geçen sezon Carvalho'yla aynı takımda olması bu tranfer öyküsünün pozitif özellikleri olarak dikkat çekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
377
Doğuş Pertez
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
355
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
572
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
329
Haydar


Üst Alt