Yıldırım ile anılarını anlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yıldırım ile anılarını anlattı


Aziz Yıldırım ile Metris Cezaevi'nde kader birliği yapan Cübbeli Ahmet Hoca, Aziz Yıldırım ile aralarında geçen muhabbetleri anlattı.
Aziz Yıldırım'ın kendisine ilk cezaevine düştüğünde laf attığını ifade eden Ahmet Hoca, bu şekilde muhabbetlerinin başladığını belirtti.
İşte Cüppeli Ahmet Hoca'nın TV 8 ekranlarında yayınlanan Telegol programında yaptığı açıklamalar;
AZİZ BAŞKANIN ZİYARETÇİLERİ AĞIR TOPLARDI"
"İçerdeyken, Aziz Başkan diğer revirdeydi. Aynı koğuşta kalmadım ama karşı komşuyduk. Aziz Başkanı sima olarak tanıyorum. Aziz Başkan bana hoşgeldin hocam dedi bende hoşbulduk dedim. Öylece muhabbetimiz başladı. Onun ziyaretçisi çok fazlaydı. Onunkiler tabii hep ağır toplardı. Bizim ziyaretçiler sayı olarak fazla ama hep garip insanlardı. Devamlı, hergün ziyaretlerde buluşuyoruz. Aynı odada olmadığımız için tam anlamıyla muhabbet etme fırsatı bulamadık.
"BANA YARDIMCI OLDU"
"Benim yanımda kimse agresif olamaz. O benim yanımda hep kahkahalar atardı. Benim yanımda herkes güler. Bir yalnızlık, yabancılık durumuma karşı, onun tavırları, muhabbet açması bana yardımcı oldu diyebilirim. Ben orada bir kader mahkumu olarak, Aziz Bey'in yardımlarını gördüm."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt