Yıldıray'ın Beşiktaş'a gelmesi zor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Yıldıray'ın Beşiktaş'a gelmesi zor

Beşiktaş'ın, Yıldıray Baştürk görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmadı.

Radyospor'un haberine göre; Siyah beyazlı yönetim banka teminat mektubu talebi ve camia içerisinde belli kesimlerin itirazları nedeniyle görüşmeleri durdurdu.

Yıldıray’la, yapılan ilk görüşmelerde genel olarak anlaşma sağlanmış, detaylar konuşuluyordu; ancak ödemelerin garanti altına alınması için teminat mektubu istenmesi nedeniyle görüşmeler durdu. Kulüp başkanı , Almanya’ya gitmekten vazgeçti.

adına görüşmeleri yürüten Murat Kuş, Yıldıray’ın yetki haklarını elinde bulunduran İranlı menajer Reza Fazeli’nin banka teminat mektubu istemesi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıkladı.
KUŞ: "PANATHİNAİKOS İLE ANLAŞMIŞLAR
Kuş, “Bizim için görüşmeler bitmiştir. Eğer menajeri ya da Yıldıray geri adım atar ise yönetimiyle görüşebilir, ancak bizim tekrar temas kurmamız söz konusu olamaz.
Duyduğumuza göre Panathinaikos’la anlaşmışlar. Öyle olmasa bile Yıldıray’ın ’a transferinin bu aşamadan sonra oldukça zor olduğunu söylemek yanlış olmaz” dedi.

Yıldıray’ın menajeri Rıza Fazeli ise “Daha önce ne söylediysem o geçerli…Biz farklı farklı açıklamalar yapmadık. Oyuncumuzun çıkarları doğrultusunda şartlarımızı ortaya koyduk. Ayrıca sorun bizim anlaşmamızla bitmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor, Stutgarg’la 1 yıllık anlaşmamız daha var. Panathinaikos’la anlaştığımız iddiası konusunda yorum yapmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

arslansem

arslansem

Üye
Hani kesindi?:hmmm

lovestar

lovestar

Üye
kim istiyor ki kesin olsun...

lovestar

lovestar

Üye
ben taraftar anlamında kim istiyorki dedim...gelmesin tabi.çarşamba günü bir yıldız gelmesini umuyorum.yoksa uğur inceman a versinler 10.5 görevini.delgadonun yoklugunda çoğıu kez bu yükü taşıdı gecen sene...

<~STaT!c-X~>

Üye
Bırak Yıldırayın Besıktasa gelmesini Besiktas Yıldırayı almaz bence...

SucX

SucX

Üye
ben taraftar anlamında kim istiyorki dedim...gelmesin tabi.çarşamba günü bir yıldız gelmesini umuyorum.yoksa uğur inceman a versinler 10.5 görevini.delgadonun yoklugunda çoğıu kez bu yükü taşıdı gecen sene...

Kesinlikle katılıyorum
Yine saçma sapan bilinmedik 2 maç izlenip bir oyuncu almaktansa
Verin Uğur'a formayı paşalar gibi oynar.
Yerli Pirlo'muz olur :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bırakın arkadaş. Eskileri toplamakla bu takım CL de başarı yakalayamaz. Orta sahaya adam gibi bir futbolcu alın, illa yıldız olacak değil. Iyi oynarım yeter. Yada forvete nouma gibi bir forvet alın. Nedir şu halimiz, kaldık medyanın diline. Bitirin de kurtulalım şu medyanın dilinden.

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Bırakın arkadaş. Eskileri toplamakla bu takım CL de başarı yakalayamaz. Orta sahaya adam gibi bir futbolcu alın, illa yıldız olacak değil. Iyi oynarım yeter. Yada forvete nouma gibi bir forvet alın. Nedir şu halimiz, kaldık medyanın diline. Bitirin de kurtulalım şu medyanın dilinden.
İşte sorun bu,
Eskileri topladı Beşiktaş...
Yusuf,Nihat bide Yıldıray olursa...
Yusuf süper oynuyor ayrı konu...

darülmendep

darülmendep

Üye
Delgado'yu şutlayalımmm

SucX

SucX

Üye
Olmadık kişilere yüklü miktarda para veren başkan bu adamada parasını verip fesih edebilir ama yapmıyor nedense

exorcist

exorcist

Üye
beşiktaş gerçek bir 10 numara istiyorsa bu yıldıray olamaz zaten gelmiş 30 una

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...