Yılbaşından itibaren PTT ve Bankalar Turkcell Faturası için 1 TL alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yılbaşından itibaren PTT ve Bankalar Turkcell Faturası için 1 TL alacak
Geçen gün telefonuma Trcellden gelen mesaj:
Yılbaşından itibaren PTT ve Bankalar Turkcell Faturası için 1 TL alacak .Turkcell faturalarını sadece Turkcell İletişim Merkezlerinden ücretsiz olarak ödeyebilirsiniz.

Tepkiler: .eRCaN. ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Bilgilendirme icin Tesekkurler

huron

Üye
benim otamatik ödemem var bu bilgiyi nereden aldınız bankaların bizi bilgilendirmeleri gerekmiyormu acaba otamatik ödemedende 1 tl alınırmı acaba

Konu Sahibi
Bankalardaki otomatik ödemelerde banka ile Turkcell arasında yapılan anlaşmaya göre değişecektir.Ama benim bildiğim kadarıyla kredi kartlarından yapılan ödemelerde müşteriye 1 TL yada fatura tutarının %1i oranında işlem ücreti yansıtabileceğini söyleyebilirim.Bu bilgiye nerden ulaştınız derseniz çalıştığım kurumdaki uygulama bu şekilde+İşlem ücretini TİM'e sordum doğruladılar.

--------------- Ekleme ---------------

Bu yeni uygulamayla yapılabilecek en iyi çözüm Turkcell İletişim Merkezine gidip kredi kartıyla fatura ödemesi yapmak.Ben zaten bu şekilde faturalarımı ödüyordum.

bilgilendirdiğin için teşekkür bende faturamı tim e giderek ödüyorum

aagkn

Üye
zaten tim ler fatura için hem daha hızlı hemde kolay

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Böyle saçmalık mı olur, devir değişiyor millet internete geçiyor bunlar milleti ayaklarına mı çağırıyor. İlginç!! Otomatik ödemeye alacaklarını sanmıyorum. Bende otomatik ödeme yapmışım ve e-fatura olarak ayarladım, her aybir mesaj geliyor fatura tutarınız şu kadar , ay sonunda banka ödüyor. Ben ne fatura nede ödeme ile uğraşıyorum. Şayet bunu bu şekilde yaparlarsa gözümden bir nebze olsun düşerler. En azında otomatiklerde almamaları lazım.

.eRCaN.

Üye
Bilgi için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...