Yılbaşı Sofraları İçin Salata ve Meze Süslemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Yılbaşı Sofraları İçin Salata ve Meze Süslemeleri




Yılbaşı sofralarında olmazsa olmaz salata ve mezeler çeşit olarak en fazla yaptığım yemeklerdir.
Tabi lezzeti kadar salataların sunumu da yılbaşında çok özel olmalıdır.Ben birkaç değişik sunum buldum,sizlerle de paylaşmak istedim...Belki siz de yılbaşında değişiklik yapmak istersiniz diye :)
Resimleri bir rus yemek sitesinden buldum,tariflerini alamadım...çünkü anlamadığım bir dil :) ama görüntüler yeterince fikir veriyor insana..


Saat fikrini geçen defa yaptığım kurabiyelerde kullanmıştım,salatada saat havuçlarla rakkamları,mayonez veya yoğurtla yazıları,akrep yelkovanı da biberle yapmışlar.

Yukarıdaki salataya bayıldım,maydanoz dalları ve fransız üzümü kullanmışlar,benim fransız üzümü bulmam çok zor bu nedenle yerine nar taneleri kullanıcam.

Bu dereotlu çam ağacını da mutlaka salatamın bir köşesinde değerlendiricem :) çok büyük olmasına gerek yok,minyatür bir ağaç işimizi görür ;)




Bu noel baba da çok şirin,kırmızı biber,yumurta ve maydanozla bu güzel görüntüyü elde etmişler.








Bunun salatayla alakası nedir :) derseniz...Büyük bir yılbaşı ağacı süslemekten üşenenler için bir fikir...en azından yeni yıl havasını veren çok şirin ve kolay yapılan bir ağaç.
Kartondan bir huni yapın,etrafına istediğiniz bir renkte simli iplesarıp birkaçtane cici yada süs koyun...bukadar basit ;)
Ayy yılbaşı yaklaştıkça seviniyorum :)) her nekadar ülkemizde herkez tarafından aynı heyecanla karşılanmasa da ben yepyeni bir yıla başlamanın hazırlığı ve mutluluğunu duyuyorum.
 
dreamgirls

dreamgirls

Üye
herşey mükemmel, yeniyıla hazırız...
paylaşımın ve önerilerin için teşekkürler ablacım :);)

denemeye çalışcam:islik
 

Benzer Konular



Üst Alt