Yıkım planı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yıkım planı!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Braga karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim ilk olarak savunma kurgusuna önem veriyor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Braga karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim'in kadroda yapacağı değişiklikler merakla beklenmeye başlandı. Terim, Orduspor ile oynanan mücadelenin ardından kadroda birkaç ismin yer değişeceğine dikkat çekmişti...

Başarılı taktisyenin bu önemli mücadelede Kamerunlu savunmacı Dany Nounkeu'ya yeniden forma vermesi muhtemel gözüküyor. Orduspor maçında eleştirilen Brezilyalı savunmacı Cris'in yerine ilk 11'de yer alması beklenen başarılı futbolcu, Semih Kaya ile birlikte görev yapacak.

İngiliz devi Manchester United ile Old Trafford'da oynanan karşılaşmada büyük beğeni kazanan Dany, Akhisar Belediyespor müsabakasında da 90 dakika sahada kalmıştı. Karadeniz ekibiyle oynanan maçta kulübeye çekilen 26 yaşındaki oyuncunun Arena'da bıraktığı formasına yeniden kavuşması bekleniyor.

Gaziantepspor'dan kadroya katılan ve yaptığı hızlı hamlelerle büyük beğeni kazanan Dany Achille Nounkeu Tchounkeu kısa süre içerisinde sarı-kırmızılı takıma alışmasını bildi. Takım arkadaşlarıyla dauyum içinde olan 1.84 boyundaki Dany'nin Braga maçında önemli görevler düşecek.

Devler Ligi'nde bu sezonki ilk puanlarını almak isteyen Galatasaray'da savunma hattında olası bir hataya yer vermek istenmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli


Üst Alt