Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıkılan paket her yöne tarifesine benzeyen başka tarifeler var mı(başka operatörlerde dahil)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mer02
Üye
Konu Sahibi
yıkılan paket her yöne tarifesine benzeyen başka tarifeler var mı(başka operatörlerde dahil)
gençlr benim paket yıllıktı ve şubatın sonunda bitecek 19 liraya 500 dk.100sms ve1gb internet veriyordu üstelik heryöneydiler buna benzer tarife yorumlarınız varsa alabilir miyim teşekkürler
Türe
Üye
Avea S.E.Ç tarifesine bakabilirsin
genso
Üye
Avea S.E.Ç.'de:
Her yöne 500 DK+500 SMS+500 MB İNTERNET=30 TL
Daha uygununu bu devir bulamazsınız diye biliyorum
Benimkide 14 Şubatta bitecek o yüzden baya araştırdım konuyu takip edeceğim
Türe
Üye
Maalesef sanırım daha uygunu için özel tarife gelmesini beklemeniz gerekiyor.
Android Police
Üye
s.e.c
batuhan__41
Üye
BIMCELL'de heryöne 250dk+heryöne 5000sms+500mb internet 19TL haberiniz olsun
aaxx11
Üye
Bimcell kullanan birini avea hatları arayinca aveanin heryone dakikalarından mi düşer yoksa avea yönüne dakikalarından mi. Karışık oldu sanki demek istediğim avea bimcelle şebeke içi muamelesi mi yapıyor yoksa şebeke disimi
batuhan__41
Üye
aveanın heryöne dakikalarından düşer diye tahmin ediyorum, mantıken bim avea altyapısını kullanıyo diye böyle bişey sordun sanırım fakat bimcell tescilli bi marka oldu tarife açısından aveadan bağımsız.sonuç olarak bence heryöne dakikalardan gider.
aaxx11
Üye
Bende senin gibi düşünüyorum ama yine de şebeke içi muamelesi yapma ihtimali yok değil bence
batuhan__41
Üye
avea bayiisine sorulabilir.gerçi onlar bilmeyince müşteri hizmetlerine yönlendiriyorlar o ayrı
arizalidoktor
Üye
bir yillik sure dolduktan sonra aynen devam etmek isterseniz 23lira odeyerek devam edebilirsiniz. Bu size mesaj olarak bildirilecektir. Bizzat bana bildirildi.