yığın hafızanızı biçimlendirmek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
yığın hafızanızı biçimlendirmek.
Arkadaslar n8 yığın hafızansini nasil biçimlendiriyoruz? bugun yine dead phone oldu, flash atmam gerekiyor, flash atiktan sonra harici hafiza kartini ve yigin hafizayi komple silicem cunku icinde olan bir program cakisma yapiyor sanirim. hafizalari nasil bicimlendiriyoruz ?

cortex47

cortex47

Üye
telefona hard format atarsan tüm hafızaları biçimlendirilir. nasıl yapıldığını muhtemelen site üzerinden bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: noar
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
sanirim hard format *#7370# boyle oluyor, Cevabin icin tesekkurler :)

cortex47

cortex47

Üye
bildiğim kadarıyla o soft format, ki aralarındaki farkı da bilmiyorum :) hard format daha çok tuşlarla yapılıyor olması gerekiyor. mesela 5800'da yeşil tuş, kırmızı tuş ve kamera tuşu'na aynı anda basılması ile atılıyor...

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Hakliymissin, benim yaptigim hard reset galiba, ama bunu yaptigim zamanda veriler silinecek diye bir uyari mesaji aldim.

buraq61

Üye
hafıza kartına bi etkisi olur mu. Ki olmasınI isterim:)

trontr

Üye
soft formatta yıgın hafızası silinir. Hard formatta kalır.

najanaja

najanaja

Üye
dosya yöneticisine gir yığın hafıza üstünde parmağını basılı tut bilgiler ve biçimlendir diye menü çıkacak. böyle biçimlendirebilirsin. OK.
Ayrıca 7370 olan hard formattır bütün uygulamalar silinir ayarlar sıfırlanır fakat hafıza silinmez. 7780 ise soft formattır hiç bişey silinmez uygulamalarda dahil sadece tel fabrika ayarlarına geri döner.

----------Eklendi @ 14:16:02 ---------- Yazıldı @ 14:15:45 ----------

dosya yöneticisine gir yığın hafıza üstünde parmağını basılı tut bilgiler ve biçimlendir diye menü çıkacak. böyle biçimlendirebilirsin. OK.
Ayrıca 7370 olan hard formattır bütün uygulamalar silinir ayarlar sıfırlanır fakat hafıza silinmez. 7780 ise soft formattır hiç bişey silinmez uygulamalarda dahil sadece tel fabrika ayarlarına geri döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt