Ygs'ye girdim Lys'ye girmedim ne olacak ( bilen yok mu ) ? acill yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karacan69

Üye
    Konu Sahibi
Ygs'ye girdim Lys'ye girmedim ne olacak ( bilen yok mu ) ? acill yardım
rkadaslar ygs'ye girdim ama lys'ye iş nedeni ile giremedim. açık öğretimden tercih yapabilirmiyim veyaa ne yapacam böyle puanlarım
YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
155,736 155,249 209,748 211,274 192,373 172,530
lütfen yardım edin !!!

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
puanların cok iyi deıl kardes öncelıkle
bırıncı bölümden tercıh edebılecegn yerler var ama yeterlı mı bılmıyorum bu senekı puanlamaya bakmadım hıc

karacan69

Üye
    Konu Sahibi
ben çalışıyorum mezuyn olalı belki 10 sene olmuş okumadan girdim. anca böyle oldu. ginede ilgin için saol. bi öğrenip bana dönersen sevinirim. :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hayırlısı olsun bende mezun olalı cok oldu oyuzden cok bılgm yok ama puan türüne göre ıstedgn bölümü sececeksın klavuzdan hıc haberm yok
sınava gren cok akadas var ama konuyu guncel tutalım bırı yardımcı olur :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
okul puanınla birlikte 180 barajını geçiyorsan ingilizce öğretmenliği ve okulöncesi öğretmenliği hariç hepsine girebilirsin :oke:

cehili

cehili

Üye
Kardeş senin Lys'ye girmediğin isabet olmuş.Ygs'de bu puanları yaptıysan Lys'de barajı geçemezdin. Boşver paran cebine kalmış.

karacan69

Üye
    Konu Sahibi
180 i geçtigimi nasıl ögrenicem enwer kardeş okul puanı ile ben açıktan okuycam üniversite

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
180 i geçtigimi nasıl ögrenicem enwer kardeş okul puanı ile ben açıktan okuycam üniversite
lys'ler açıklanınca ösym'nin sitesinden öğrenebilirsin.

^^Positive^^

Üye
YGS-3 YGS-4 YGS-5 puan türüyle öğrenci alan bölümleri tercih edebilirsin.... %99 i 2 yıllık bölüm...

karacan69

Üye
    Konu Sahibi
saolasın 4 yıllık
%kaç olur acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt