YGS'de tuvalete gitmesine izin verilmeyince...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YGS'de tuvalete gitmesine izin verilmeyince...
20 yaşındaki Atila Kuzgun, sınav sırasında tuvalete gitmesine izin verilmeyince pet şişeyi kullandı.

Yükseköğretim Geçiş Sınavı'na 3'üncü kez giren 20 yaşındaki Atila Kuzgun, sınav sırasında, tuvalete gitmesine izin verilmeyince yanındaki pet şişeyi kullanıp ihtiyacını giderdi. Kuzgun,"Geleceğimi düşünmek zorundaydım. Dayanamadım ve ihtiyacımı giderdim" dedi.
"STRESTEN TUVALETİMİ TUTAMAYACAK HALE GELDİM"Esenler Mahallesi'ndeki Vahit Tuna Anadolu Lisesi'nde YGS'ye giren Atila Kuzgun bir süre sonra sıkışınca, salon yetkilisine durumunu anlattı. Ancak, kurallar gereği sınıftan çıkması durumunda bir daha dönemeyeceğini öğrenen Kuzgun, tuvalet ihtiyacını, yanındaki pet şişeyi kullanarak giderdi. Sınav stresi nedeniyle böyle durumla karşılaştığını ifade eden Kuzgun, "Üçüncü kez sınava giriyorum. 160 sorudan 130'unu işaretledim. 120 net bekliyorum. Süre kısıtlıydı. Bunun sıkıntısını yaşarken bir de tuvalet ihtiyacı eklendi. Stresten olacak tuvaletimi tutamayacak duruma geldim. Durumu salon yetkilisine sessizce aktardım. Yetkili ÖSYM sorumlusunu çağırdı. O da bana, sınav salonundan çıkamayacağımı söyledi. Geleceğimi etkileyecek bu durumun beni mağdur etmemesi için ihtiyacımı yanımdaki pet şişeyi kullanarak giderdim. Salon yetkilisi durumu fark etti. Ama benim yapacak başka bir çarem yoktu" diye konuştu.
ÖNLEM ALINMALIBu durumu anne ve babasına da söylediğini dile getiren Atila Kuzgun, "Benim durumumda inanıyorum ki bir çok kişi var. Ama kimse bunu dile getirememiştir. Ben söylüyorum, buna bir önlem alınsın ve ileriki yıllarda bu yüzden kimsenin geleceği kararmasın. Yanımda pet şişe olmasa ne yapardım bilmiyorum. Yaşadıklarıma rağmen sınavım iyi geçti" dedi. kaynak : ensonhaber

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
al işte :D

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
symbian.forever

symbian.forever

Üye
:kop:

• Beğen
viktoreznov

viktoreznov

Üye
siftah ettik :d:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Olaya bak :kop2:

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
:d: al bide burdan yak

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Insanlık hali..!.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve Byhaydar

Mrt045

Üye
:oha: ortalık yerde çıkarmaya utanmadin mı lan .

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bazı kişiler için huni gereke bilir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kop2:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sınav bezi boşunamı ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt