Ygs Puanı İle Girilebilecek 4 Yıllık Vakıf Üniversiteleri ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Ygs Puanı İle Girilebilecek 4 Yıllık Vakıf Üniversiteleri ???
merhaba arkadaslar bu sene sinava giricez her ögrenci gibi size bir kac sorum olucak :-)
ben duz lise ögrencisiyim ygs netlerim gayet iyi ama lys de zorlaniyrm . o yuzden ygs puanimla bir yere girmek istiyorum
istanbul icinde özel bir üniversiteye . sizin bildiginiz 4 senelik ygs'den alan vakif universitesi var mi ?? istedigim bolumde bankacilik veya bankacilik ve finans , uluslar arasi finans , lojistik falan bu mesleklerden ygs ile alan 4 senelik vakif universitesi var mi ??

Şimdiden Teşekkurler :-)

klongs

klongs

Üye
bir arkadaşım ygsden boğaz içi ulaslarası ticaret miydi dış ticaretmiydi onlardan birine gitmişti ona bir bak

GULSEHIRLI

Üye
Birde Süleyman Şah ve Fatih Üniversiteleri var İstanbulda onlarada bir bak Eğer Antalya Düşünürsen ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ var bu sene eğitime başlayacak çok güzel bir üniversite olacak tavsiye ederim Ben Öğretmenim oradan biliyorum.

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Birde Süleyman Şah ve Fatih Üniversiteleri var İstanbulda onlarada bir bak Eğer Antalya Düşünürsen ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ var bu sene eğitime başlayacak çok güzel bir üniversite olacak tavsiye ederim Ben Öğretmenim oradan biliyorum.
cok tesekkur ederim saolun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...