Ygs Lys Okul Puanı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Ygs Lys Okul Puanı ?
ben okulda sayısal okuyorum dersane de Tm olarak başlıyorum sınava da Tm olarak gireceğim Istediğim meslek de iktisat
şimdi sayısal i niye seçtin diyeceksiniz 10. Sınıfta iyiydim 11 de fizik kimya yapamaz hale geldim şimdi benim sormak Istediğim bu okuldan gelen puan Tm olarak girersem değişir mi gelecek puan düşer mi bildiğim kadarıyla herkes eşit 0.12 ile çarpılıyor

Lenneth

Üye

Alan farklari bu sene kalkti. Puaniniz kirilmaz alan disi tercih diye ama ben bu sene universiteye giren biri olarak alan degistirebiliyorsaniz tm ye gecin derim.

Okul ortalamaniz dusuk gelmesin calismadiginiz fen dersleriden.

Jitou

Üye
Sanırsam diploma puanı 0,6 ile çarpılıyordu

versino2

Üye
    Konu Sahibi
sayısal i seçerek hayatımın hatasını yaptım ben bu senede sayısal okurum ya bişey olmaz geçen geçti artık okul puanım azalsa idi bölüm değişecektim değişmiyorsa Tm çok iyi iktisat yada işletme istiyorum hayırlısı inşallah bugün sınava girdim Fem de sorular baya zordu 1 gün çalışabildim sadece en alt sınıftan başlarım herhalde 3 sınav olacakmış yükselirim inşallah

- - - Eklendi - - -

söylemeyi unuttum ben 12 YE GEÇTIM

ismail

Üye
beni 1000 kişi geri attı

- - - Eklendi - - -

hatta 1200

- - - Eklendi - - -

okul not ortalamam 84,05 di

versino2

Üye
    Konu Sahibi
9 da 65 di 10da 60 11 de 55 bakalım bu sene napacam

_RYUK_

Üye
arkadaşım aslında sıyısalî seçmekle çok iyi yapmışsın.sayisal da lys puanın 250 den fazla olursa iyi bir yere yerleşme şansın var.tm de işler biraz zor birde o yönden bak

e okul sifresini cal biz oyle yaptik. 54 67 81(orijinali 65)

Lenneth

Üye

Daha önce okulda çalışması gerek ama söverse kendine söver

Madem okulda calismak yetiyordu, neden insanlar yillarca dershane pesinde kosuyor demezler mi o zaman

Simdi okul fark etmeksizin artik diploma notlari 0.6 ile carpilip eklenecekmis, ozel okullar butun notlari 100 e cevirmeye baslar bir yolunu bulup. Gercekten calisanlara yazik olacak bundan sonra.

ismail

Üye
yok yanlış anladın
Okulda az daha çalışıp ort. 90 civarı tutmalı ki dip.puandan sıra kaybetmesin

versino2

Üye
    Konu Sahibi
ben sıra kaybederim kesin bi 5 bin filan garanti hesapladım bana okuldan 30puan geliyor

- - - Eklendi - - -

bide araştırdım 0.12 ile çarpılıyor

Lenneth

Üye
ben sıra kaybederim kesin bi 5 bin filan garanti hesapladım bana okuldan 30puan geliyor

- - - Eklendi - - -

bide araştırdım 0.12 ile çarpılıyor

Alandisi tercihlerde katsayi farki kaldirildi

2011 kontenjan klavuzunda 0.12 ve 0.15 gibi 2 farkli bolum varken 2012 de tek bolum var.

Bende 3 bin rahat duserim diye hesaplamistim 1000 kisi dustum, ne olacagi belli olmuyor tam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...