bboyQ7
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben sayısalım ve 110 netle 380 aldığımı bilirim
şimdi bunun açıkçası net saysıyla alakası yok. neden dersen ; standart sapma olayı var. kimsenin çözemediği soruyu çözmenin getirisi 4-5 puana kadar çıkabiliyor. yani amaç zor zoruları çözmek
işte amaç o. Mesela 100 net yapan 2 kişyi farzet. Biri basitleri çözmüş diğeri kimsenin çözemediklerini. emin ol zorları çözen 15-20 puan fark atacaktır
AynenMisal ben mf'yim. Beni öne geçirecek olan şeyler ;
sayısalda çözeceğim zor sorular + tm derslerden yapacağım netler
Puana fazla takılma, sıralama önemli. Olabildiğince çok sayıda çeşitli türden sorular çöz, sürekli aynı tür, çözebildiğin, benzer soruları çözmenin bir anlamı yok. Yani günde 400 soru 500 soru çözen var falan bu sayı çok önemli değil, 100 tane çöz ama hep farklı türden sorular olsun. Alanın dışındaki yani matematik, fen bunlar için de çözebilme olasılığın yüksek, yapabildiğin konulara yüklen sadece, bu sana net bir artı katacaktır, yoksa mf alanın dışı ve mf için tüm konuları anlamaya çalışmak, çözmeye çalışmak daha sıkıntılı olur ve daha az yarar sağlar. Senin için bunları söyleyebilirim.
160 soruda bir de
simdi yeni bir kaynak aldim.Eksen yayinlari.Cok farkli soru tipleri var isime yarar o zaman
- - - Eklendi - - -
Bizim hocalar 100 net 400 puani gecer diyolar bide
Bizim dersanenin yayini eksenharikadir sorulari ugurder de cok iyi. Ekstrem bir de.
Dedigim gibi cozecegin sorulara bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?