Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetersiz alan
Sponsorlu Bağlantılar
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Yetersiz alan
Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olur musunuz yetersiz alan diyor nereye gidiyor hafıza anlamadım .Htc desire 820
Mesut Aktaş
Co-Admin
Play Store den indirilenler mi o hatayı vermekte ?
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Evet hocam play store den birşey indirince bu hatayı veriyor ve mesela pc ye bağlıyorum teli bakıyorum harbiden telefon hafızası ful ama nasıl ful anlamadım
falconn00
Üye
Önemli dosyaları PC ye kopyala ve SD CARD ı biçimlendir.
Benim başımada gelmişti düzelttim bu yöntemle...
Not : Herhangi bir sorundan oluşacak hatada beni suçlamayınız...
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Sd kart için demiyor hocam sorunu telefon hafızası için diyor yine de ad kartla bir bağlantısı var mi
falconn00
Üye
hmm o zaman yardımcı olamıycam kusura bakma...
Bilgehan94
Üye
Ccleaner Clean Master gibi bir uygulama kur önbelleği boşalt 2gb belki daha fazla yer açar cihazda sonra indirdiğin programı sil
kezban yenge
Üye
Benim Lg g2'de de aynı problem var bu hafıza nereye gidiyor
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Smart boster diye bir program var onu denedim ama yok yani diğer diyor 11 gb ama ne var içinde göstermiyor eskiden böyle değildi
falconn00
Üye
telefona format at yada fabrika ayarlarına sıfırla ama tavsiyem format
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Hocam kızacaksınız belki ama ikisini de yaptım wipe cache bile yaptım ama yine de aynı şey
falconn00
Üye
hmmm.... o zaman yazılımsal bir sıkıntı değil bence donanımsal olabilir...
Garanti varsa gönderin
Yada bir telefoncuya gösterin...
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Tamam hocam çok teşekkür ederim
falconn00
Üye
Hocam htc desire 820 aynısı kuzenimde de var kendiside bu sıkıntıdan dolayı sinirli
galiba Htc desire de doğal birşey
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Daha önce böyle değildi ama anlamadım neden böyle oldu sd karta program taşayınca da taşınan program hata veriyor ilginç
falconn00
Üye
Yanlış hatırlamıyorsam desire 820 de şöyle bir ayar vardı :
Depolama > Daha fazla alan yarat
Hiç denedin mi ?
Telefon root lu mu ?
mzksrc91
Üye
Konu Sahibi
Telefon rootlu hocam dediğin yolda uygulama menüsüne yönlendirme var bişey yok yani
tslovers_246
Üye
Bendede htc desire eye var ayni sorun telefonda hicbise yok oyun felan boş telefon fm16 yukliyicem telefona satin alip yer yok telefonda 16 gb in 14 u dolu ne var telefonda anlamiyorum
onurcngzhn34
Üye
youtube gibi programlar onbellege aldigi icin cok yer kapliyor. ayrica sistem bellegi de fazla yer kaplar. yaklasik 500 mb