Yeter Artik Ezilmek Istemiyorumm :(

Sponsorlu Bağlantılar

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye

Hmm Valla Benim Bildiqim Kadariyla Burda Polis Olmak Cok Zor .. 3.500 €uro Maas Aliyorsun ..

Ona Gore Fizikten Tut En Ince Ayrintiya Bile Giriyorlar .. Burdaki Polislerin Hepsinde 2 Metre Boy Var Kas Fizik Uzun Bacaklar :)

Tam Bilmiyorum Ama Yarin Bi Arkadasim Var Kiz Oda Polisliqi Istiyor .. Ona Bi Sorayim Senin Icin Olur Mu .?

Yok yaw ben türkiyede olcam arkadşa alıntı yaptım.
Buarada 2metre polis boyu olan yer nere yaw?Fizik,matematik bende yaparım makşine müh okuyorum:D

----------Eklendi @ 20:06:15 ---------- Yazıldı @ 20:04:08 ----------

Abicim sende onların aileleri tek tek döveceksin.. Adam tutup seni dövenleri tek tek bir kenarda sıkıştırıp bir güzel dövdürecek. Ölesiyede dövdürebilirsin.. Diğerlerine aynı yap.. Sonra dağ başına bir boş araziye bunlara mezar kaz içine at.. Kapat toprağı artık özgürsun... Ama bu işi yaparken senden bilmeyecekler.... Çok gizli yapacaksın..

EDIT: bu tarz düşünceler olmaz bende ama size yardım olsun diye şey ettim...

Bence onları bi şekilde kandırıp çok gizli bi şekilde bi dagın başina ya da bi tarlaya götürsün sonrada zıpkınla vursun.

zaza

zaza

Üye
Bişe sorcam kardeş ben makina müh okuyorum ama polisliğe merakım büyük.Ama bilmem gereken bi kaç şey var cevaplarsan sevinirim.
1-Sol elim ameliyatlı ama hiç bi şekilde bana engel değil yani 60 şınavı nizami durmadan çekerim el sağlam ama ameliyatlılar alınmıyomuş diye duydum dogrumudur?
2-Şuanda universite okuyorum ordan mezn olup Pomem den polis olursam yükselme şansım varmı kolejden mezun olanlara göre?
cevaplarsan sevinirim.

Bu konularda pek bi bilgim yok polislikle pek ilgilenmedim zaten ancak en yakın polis noktasında ki görevlilere yol üstü sor önce tabi netten araştır.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yok Artikk Burda Daq Yokk :)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye

Bu konularda pek bi bilgim yok polislikle pek ilgilenmedim zaten ancak en yakın polis noktasında ki görevlilere yol üstü sor önce tabi netten araştır.
Seni polis sanıyodum yaw polis değilmisin?

onur1010101

Üye
sen nerdesn su an bu tür işlere hep kafa takarım ..gerekirse babasına bile dalarız sen kafanı yormaa

m12n32

Üye
Kızı kaçır türkiyeye getir türkiyede yaşayın bırak gurbet hayatını Ama onlarla kavga edicem dersen parayla adam tut yanına gir 5 kişinin arasına..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Kızı kaçır türkiyeye getir türkiyede yaşayın bırak gurbet hayatını Ama onlarla kavga edicem dersen parayla adam tut yanına gir 5 kişinin arasına..

Buda Mantikli :) Ama Turkiyeye Kacirmak Haricc ..

DDorlion

DDorlion

Üye
ya kızla ayrılcaksın ya kıza herşeyi anlatcaksın ya ailen ya ben dicen yada toplucan milleti gircen ha bi çözüm daha var adam tutcan 3 - 5 tane saldırtcan üstüne onların ama onlar seniin yolladını bilmicek o dövenler sanki seni çok sevdiklerinden zarar görmeni istemediklerinden dolayı dalmış gibi olcak işe yarayabilir dostum düşün

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
ya kızla ayrılcaksın ya kıza herşeyi anlatcaksın ya ailen ya ben dicen yada toplucan milleti gircen ha bi çözüm daha var adam tutcan 3 - 5 tane saldırtcan üstüne onların ama onlar seniin yolladını bilmicek o dövenler sanki seni çok sevdiklerinden zarar görmeni istemediklerinden dolayı dalmış gibi olcak işe yarayabilir dostum düşün

Cevap Icin Tesekkurler .. Bende Oyle Yapmayi Dusunuyorumm .. Dusunuyorumda ..

Ama Boyle Yapacak Hicbir Adam Tanimiyorumm Malesef :(

Astrosman

Astrosman

Üye
Ne oldu abi son durum nedir?

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Ne oldu abi son durum nedir?

Deqisen Hicbir Sey Yok Kardesim .. Zaten Kizlanda Ayrildik .. Simdi Intikam Zamani .. :)

Acimiyorum Kimseye Artik .. Sanirim Acima Duyqumu Kaybettim .. Gecen Birini Yakaladim ..

5 Dakika Boyunca Yuzune Durmadan Yumruk Atmisim Herhalde .. Hala Hastanede Yatiyor ..

1 Hafta Gecmesine Raqmenn .. :)

enkazcı

Üye

Deqisen Hicbir Sey Yok Kardesim .. Zaten Kizlanda Ayrildik .. Simdi Intikam Zamani .. :)

Acimiyorum Kimseye Artik .. Sanirim Acima Duyqumu Kaybettim .. Gecen Birini Yakaladim ..

5 Dakika Boyunca Yuzune Durmadan Yumruk Atmisim Herhalde .. Hala Hastanede Yatiyor ..

1 Hafta Gecmesine Raqmenn .. :)

Helal olsun abi en iyisi

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
sen vururken adam da herhalde elsız kolsuz ayaksız sadece govde ve bastan olusan biriydiki sana karsılık vermedi oylemi???o kadar kavgaların dovuslerın ıcınde bulundum senın dedıgın olaya hıc rastlamadım.uzayda mı yasıyorsun sen acaba bırader.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
sen vururken adam da herhalde elsız kolsuz ayaksız sadece govde ve bastan olusan biriydiki sana karsılık vermedi oylemi???o kadar kavgaların dovuslerın ıcınde bulundum senın dedıgın olaya hıc rastlamadım.uzayda mı yasıyorsun sen acaba bırader.

hazırlık yakaladıysa yada bir anda yere filan düşürdüyse olabilecek bir şey bir iki vurmadan sonra zaten karşılık verecek hali kalmamış olabilir

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
ancak ensesıne kalın bır sopayla vurmasıyla mumkundur bu erdıl.ayrıca adamı komalık edıp uluorta yerde yazmak akıl mantık ısı de degıl.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Ben Uzayda Yasamiyorum .. Uzayda Yasayan Biri Varsa Oda Sensin Dostum ..

Kavqa Ettiqim Kisi Bana Gore Cok Zayif Ve Kuvvetsiz .. Dayak Yiyeceqini Bildiqi Icin Hic Karsilik Vermedi ..

Bende Bende Olan Kizqinlikla Vurdumda Vurdum Sadece Yuzunu Korumakla Mesquldu O ..

Gorende Seni Yillarin Boks Ustasi Sanar :)

Üst Alt