Astrosman
Üye
düşünsenize arkadaşı dövmeye geliyor 5 kişi falan birde bakıyorlar karsilarında maxıcep ordusu ne yaparlar acaba!
topuk sesleri duyuyor gibiyim....
düşünsenize arkadaşı dövmeye geliyor 5 kişi falan birde bakıyorlar karsilarında maxıcep ordusu ne yaparlar acaba!

Abi sok bıçağı birine ses çıkaramaz
var var . ayıpsın.Hadi beyler otobüs tuttum.. OlaY sahibi abi adres ver geliyoruz... Gökçen abi sende ehliyet vardır.. Otobüsü sen sür .![]()
gırgıra aldık diye gaza mı geldin ne yaptın.
aynen beya!
öyle olmuş arkadaş erken gaz yıyor beya!
Anlaşılan kızın ailesi ile samimi görünüyor ve o yüzden diğerlerinin kavga nedenini söyleyecek olması onu tedirgin ediyor Engin...ne var söyle gitsin
ne var söyle gitsin

Oooo sen olayı şimdiden bitirmişsin bile, gerçi atalar davul bile dengi dengine çalar demiş ama iş yinede sen de biter...
Demesi Cok Kolay .. Sevdiqim Kizin Babasin Hotelinden Tutun BMW AUDI Evinden Tutun Yasadiqi Ev Villa .. Ve Ben .. Daha Yazilim Muhendisliqini Okuyan Bir Oqrenci ..![]()
Oooo sen olayı şimdiden bitirmişsin bile, gerçi atalar davul bile dengi dengine çalar demiş ama iş yinede sen de biter...

Şaka bir tarafa da dayak atmak senin durumunda çözüm müdür bilemedim...
Arkadaslar Bizimde Maddi Durum Kotu Sayilmaz .. Yane 2 Sene Sonra Ev Ve Araba Alabilirim .. Ama Sorun Simdi Su Cocuklara Bir Ders Vermek .. Sozden Zerre Kadar Anlamazlar .. Ancak Esek Sudan Gelinceye Kadar Dovmekk .!![]()

Şaka bir tarafa da dayak atmak senin durumunda çözüm müdür bilemedim...![]()

Hem dayak yiyorum diyorsum hem kavga diyorsun be paşam onlar kaç kişi tam sayı verebilirmisinBen Cocuklarla 10 Kere Konusmaya Calistim Ne Zaman Aqzimi Acsam Konussam Batiyor Adamlara Daqdan Gelmisler Sanki .!
Kavqa Onlarin Anladiqi Dil ..![]()

Arkadaşım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali, artık nereye tüküreceğine kendin karar vermelisin.