Yeter Artik Ezilmek Istemiyorumm :(

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi beyler otobüs tuttum.. OlaY sahibi abi adres ver geliyoruz... Gökçen abi sende ehliyet vardır.. Otobüsü sen sür . :D
var var . ayıpsın.

----------Eklendi @ 19:32:32 ---------- Yazıldı @ 19:31:04 ----------

düşünsenize arkadaşı dövmeye geliyor 5 kişi falan birde bakıyorlar karsilarında maxıcep ordusu ne yaparlar acaba!

g.tü kurtarmaya bakarlar herhalde engin.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Saka Bi Yana .. Aileler Bunu Duymus Ve Bizi Baristirmak Icin Herkesi Bir Araya Getirecekler ..

Sorun Nedir Niye Kavqa Ediyorsunuz Diye Sorsalar Ki Soracaklar .. Yandim Ben .. En Iyisi Yarin Hepsini Tek Tek Yakalamakk .!
:vur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne var söyle gitsin

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Demesi Cok Kolay .. Sevdiqim Kizin Babasin Hotelinden Tutun BMW AUDI Evinden Tutun Yasadiqi Ev Villa .. Ve Ben .. Daha Yazilim Muhendisliqini Okuyan Bir Oqrenci .. :)
Oooo sen olayı şimdiden bitirmişsin bile, gerçi atalar davul bile dengi dengine çalar demiş ama iş yinede sen de biter...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Oooo sen olayı şimdiden bitirmişsin bile, gerçi atalar davul bile dengi dengine çalar demiş ama iş yinede sen de biter...

Arkadaslar Bizimde Maddi Durum Kotu Sayilmaz .. Yane 2 Sene Sonra Ev Ve Araba Alabilirim ..

Ama Sorun Simdi Su Cocuklara Bir Ders Vermek .. Sozden Zerre Kadar Anlamazlar ..

Ancak Esek Sudan Gelinceye Kadar Dovmekk .!
:angry:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende onu dıyorum beya!kararlı ve kendine güvenin olsun yeter sen kızın babasının mal mülkünden korkuyosun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaslar Bizimde Maddi Durum Kotu Sayilmaz .. Yane 2 Sene Sonra Ev Ve Araba Alabilirim .. Ama Sorun Simdi Su Cocuklara Bir Ders Vermek .. Sozden Zerre Kadar Anlamazlar .. Ancak Esek Sudan Gelinceye Kadar Dovmekk .!
:angry:
Şaka bir tarafa da dayak atmak senin durumunda çözüm müdür bilemedim...:bilmem:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Şaka bir tarafa da dayak atmak senin durumunda çözüm müdür bilemedim...:bilmem:

Ben Cocuklarla 10 Kere Konusmaya Calistim Ne Zaman Aqzimi Acsam Konussam Batiyor Adamlara Daqdan Gelmisler Sanki .!

Kavqa Onlarin Anladiqi Dil ..
:good:

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Ben Cocuklarla 10 Kere Konusmaya Calistim Ne Zaman Aqzimi Acsam Konussam Batiyor Adamlara Daqdan Gelmisler Sanki .!

Kavqa Onlarin Anladiqi Dil ..
:good:
Hem dayak yiyorum diyorsum hem kavga diyorsun be paşam onlar kaç kişi tam sayı verebilirmisin :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali, artık nereye tüküreceğine kendin karar vermelisin.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Onlar Toplamda 9 Kisi .. Yane Hep 9 Kisi Takilirlar .. Ama Gecen 6 Kisi Geldi .. 2 Gun Once ..

Tek Gezmez Onlar ..

Üst Alt