Yeter ama beyler yaptiginiz ayiptir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vede, Yarin 2 Sinavim Var .. Erkenden Kalkmam Lazim .. Ama Bu Konu Icin Uyumadim .. Sende Benimle Mesgul Oldun .. Biliyorum ..

Sikayetlerime Pek Sicak Bakmadin .. Ama Dinlemende Onemliydi .. Simdi Uyumam Gerekiyor ..

Hersey Icin Tesekkurler ..

Konuyu, Ne Yapacaginiza Karar Verirsiniz ..

minoo

Üye
Yararlı olabildiysem, cevap bulduysam sorularına, bu saate kadar açıklama yapmama değmiş demektir.
Konuyu kilitliyorum şimdi. Herhangi bir durumda da pm atabilirsin.
Sınavında başarılar, iyi geceler.

Revengeful

Emekli Yönetici
yönetici arkadaş cevap verip konuyu kapamış bu yüzden yazmamam gerekli ama bana karşı suçlama yapılmış.

cevap vermiyorum öyle mi ? Arkadaşım şimdi teker teker burada ekran görüntüsü verdirtme bana. Doğru konuş, yalan konuşma.sana hep cevap verdim her ayrıntısı ile ama sen hala konum neden silindi diyip duruyorsun cevaba rağmen. Kusura bakma ama aynı cevabı 10 kere alıyorsan benim yapabileceğim birşey yok. Cevap veriyorum gene aynı soruyu soruyorsun .. Tekrar cevap veriyorum aynı şeyi tekrar soruyorsun. Ve farklı konuda değil aynı konu için.
Ayrıca Türk-Kürt ayrımı yapılıyor demişsin. Bende Kürtüm zaten ? Baba tarafım çerkez annemin baba tarafı ise Kürt. Böyle olmasa bile gene ayrımcılık yapmam.
Başka bir şey yazmama gerek yok. Burada bana karşı söylediklerine cevap verdim. Sorun varsa PM at..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...