Yeter ama beyler yaptiginiz ayiptir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Yeter ama beyler yaptiginiz ayiptir
Bir kac kisiden dolayi arkasindan 10 kisi.gidiyor. nereye gidiyorsunuz boyle. Yaptiginiz resmen sacmalik. Alti ustu bi forum. Gideceginize daha az girersiniz maxicep e.

Aynen oyle. Ne kadar sacma isler yapiyosunuz elimde pc olsaydi konuyu erkenden ben acacKtim ama lanet olsunki pc tamirden yatin gelecek... sansima ......... .

pelın_

ya sorun ne?

man20

Üye
Bir kac kisiden dolayi arkasindan 10 kisi.gidiyor. nereye gidiyorsunuz boyle. Yaptiginiz resmen sacmalik. Alti ustu bi forum. Gideceginize daha az girersiniz maxicep e.

aslında doru sölüosun ama öle olmuo işte az giremiosun çünkü bağımlılık yaptı. Sürekli aklında kalıo forum. acaba konuma yorum yapan var mı? acaba bana bişi diyen varmı? Sürekli bunları düşünerekten foruma bakılıo sürekli.

Tepkiler: -efşan

'Cunku' Ile Baslayan 100 Cumle Kurabilirim Herhalde Burda ..

Sebepsiz Konu Silinmelerimi Diyeyim, Emege Saygi Yok Mu Diyeyim .? Ayricalik Mi Diyeyim .?

Ne Desen Bilmiyorum .. Simdi Bu Mesajlarimi Okuyacak Olan Bir Kac Mod Arkadas, Bana Birseymer Yazip

Konuyu Kilitleyecekler .. Eger Oyle Birsey Olacaksa .. Lutfen Olmasin .. Hersey Ortada Gelsin Tartisalim ..

Rica Ediyorumm ..

- - - Eklendi - - -

kimse böyle birşey demediki nerden çıktı

Rambo FT Arkadasimiz Dedi .. Vede Bende Diyorumm ..

Hatta Demiyorum .. Haykiriyorumm

esokmen

Üye
Gitmek kacistir. Ama gideni de tutamazsin

minoo

Üye

Biraz daha aç bu konuyu. Merakla bekliyorum.

Daha Once Denedim .. Mod Arkadasin Konu Kapatma Yetkisi Varya .. Cevabini Yazip Konuyu Kapatiyor .. Yine Ayni Seyin Olacagindan, Eminim ..

minoo

Üye
Daha Once Denedim .. Mod Arkadasin Konu Kapatma Yetkisi Varya .. Cevabini Yazip Konuyu Kapatiyor .. Yine Ayni Seyin Olacagindan, Eminim ..

Hayır bu bölümde yetkili benim ve ben kapatmıyorum. Admin üstüme söz söyleyip konuyu kapatırsa bir şey gelmez elimden ama sanmıyorum. Kapattırmayacağım konuyu. Evet seni dinliyorum.

Arkadaşlar sizden ricam lütfen araya girip konuyu dağıtmayın.

Sevindim, Ve Dinleyecegin Icin Ayrica Tesekkurler ..

Bir Konu Kapandiginda Ne Olur .? Konuyu Acan Kisiye Bilgi Pm Yolu Ile Gonderilir ..

Her Telden Bolumune Bir Resim Attim ..

Olumlu Olumsuz Bir Kac Mesaj Geldi Konuma ..

Ne Konuda, Nede Mesajlarda Siyasi Birsey Yoktu ..

15 Dakika Sonra Konumun Silindigine Dair Pm Geliyor ..

Yine Ayni Kisi, Yine Ayni Mod .. Yine Ayni Sebep ..

Yine Neden Mesaji Attim .. Yine Cevap Gelmedi ..

Simdi Size Sorum Su ; Benim Silinen Konularimi Gorme Imkanimiz Var Mi .?

minoo

Üye
Görebiliyorum evet. 1dk bakıyorum.

minoo

Üye
Buldum konularını. Konu dışından 9 konun çöpte. Biraz bakmam gerek. Neden çöpe alındığına dair.
Biraz bekleticem.

minoo

Üye
Tek tek ele alıyorum silinen konularını ve bu konularını ben görseydim ne yapacağımı da söyleyeyim sana.
1- [h=1]Sadece Bakmanizi Istiyorum .. Yorum Yapmasanizda Olur .. =][/h]
Bu konunu ben de olsam çöpe alırdım. Zira yasak böyle konular. Ordan Mhp'li biri çıkıp olmadık laf eder diye yasak. Anlatabildim umarım. Karar doğru yani.

2- Kurtce Tam '500' Yasinda ..

Bu konunda tam 9 farklı üyenin tartışma yaratacak mesajı silinmiş. 9 farklı üye. Kaç yorum silinmiştir sen düşün artık.
Sürekli şikayet alıp yorum silmektense konuyu çöpe almak daha mantıklı. Aynı yorumu şikayet edildiğini bilmeden bir çok üye şikayet ediyor çünkü. Hangisi ile uğraşacağımızı şaşırıyoruz. Ben de olsam çöpe alırdım. Karar doğru.

3-
Suriye Artik Kurtlerin .! Pkk'Lilar Heryeri Isqal Ettiler ..

"Bu tarz konular gereksiz tartışmalara yer verdiğinden Ayrıca kürtlerle pkklı hainleri aynı kefeye koymayın." açıklaması ile konu kilitlenmiş, ama neden çöpe alınmış bilmiyorum. Ben olsam kilitlerdim.

4-
[h=1]+18 / Kusbeyin ..[/h]
Bu konundan bahsetmiyorum bile Yorumların hepsini okudum yuh dedim yani. "milletin altına yatınca iyi..." diye bir cümle kullanılmış yahu Ben de olsam doğruda çöpe alırdım. Açtığın konu çok anlamlı gerçekten. Ama anlayana tabii. Konu ile değil yorumlar ile alakalı çöpe alınma sebebi. Konu kilitlenseydi zaten yorum yapılamayacağı için sayfalarca geride kalacaktı. O pis yorumları görmek hoş değil. Karar doğru.

5- [h=1]Kendine Iyi Bak Maxicep Ailesi ..[/h]
Veda konuları yasak. Gittim, gidiyorum, elveda, by.. Hepsi yasak. Bugün de gördüğün gibi hepsi çöpe alındı. Ben de görseydim çöpe alırdım. Karar doğru.

6- [h=1]Sevqiliye 41 Adet Farkli Surpriz ..[/h]
Çöpe alınırken başlık değiştirilmiş çöpe alınma sebebi belli olsun diye.
Başlık şu şekilde değiştirilmiş;
[h=1]RESİMLER REKLAMA DONUSMUS/Sevqiliye 41 Adet Farkli Surpriz ..[/h]
Gerçekten de her resim alındığı forum sitesinin reklamı haline gelmiş. Konun sakıncalı olduğu için değil fotoğraflar reklam olmuş diye çöpe alınmış. Ben de olsam çöpe alırdım. Karar doğru.

7-
[h=1]Yahudi'Ye Bunu Yapmayacaktin Be[/h]
Bu konuyu daha önce açmışsın hatta üyeler de söylemiş açtın bunu diye. O yüzden birisi çöpe alınmış. Karar doğru.

8- [h=1]Konu Acipta Actiqi Konuiyu Takip Etmeyen Arkadaslar ..[/h]
Madem Onca Kisi Beqenmemis .. Kendim Sikayet Ettim Konuyu .. Silin Veya Kilitleyin

Bu yorum sana ait konuda. Kendin şikayet etmişsin konunu, arkadaşlar da çöpe almış.

Konularına bakarken site hakkında bölümüne açtığın konuyu da açmıştım. Sekmeleri sayarken onu da saymışım. 9 konu değil 8 konun çöpte görebildiğim.
Başka soru?

Tepkiler: Praetor
Baska Sorum Yok ..

Simdi Haber Kosesi Bolumune Bir Bakin ..

Orda Suruyle Siyasi Konu Var Oyle Degil Mi .?

Neden Benim Konularim Siliniyor Surekli .?

- - - Eklendi - - -

Ayrica Silinen Konularim Var Daha .. Hepsi Bunlar Degill

minoo

Üye
Arkadaşım kimsenin sana garezi yok. Özellikle senin konuların silinmiyor. Neden kişisel algılıyorsun ki?
Şu an bir savaş var değil mi? Bizim ülkemizin içinde olduğu bir savaş. Bu konu tabii ki haber niteliğinde. Her gün gazetelerin manşetlerinde Suriye - Türkiye var. Bu konu açılır. Ama kimse gelip Türkiye'deki 2 siyasi parti karşılaştırması yapamaz. Bu yüzden yasak. Burda konularda herkes ülkemizi savunur, bayrağımızı savunur. Birisi de çıkıp Suriye'yi savunmaz. Neden? Biz Türk vatandaşıyız da ondan. Ama 2 parti karşılaştırması yapılamaz. Sen A partisi yanlısı olursun, ben B. Ben B'yi savunurum; sen A.

Anlatabildim mi?

haltie

Üye
Böyle bir problemin varsa mesela şikayet et ve deki modu şikayet ediyorum lütfen adminler ilgilensin,o zaman mod arkadaş dokunmaz şikayete ve admin gereken aksiyonu yapar. Baktın adminde istemediğin şeyi yapıyor kalan seçenek ortada bir yanlış var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...