Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyonu Sefa Doğanay Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyonu Sefa Doğanay Oldu
Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye programı bir sezonu daha başarıyla sonuçlandırdı..

Programın ilk haftalarından itibaren başarılı performansları ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan Sefa Doğanay, yarışmanın şampiyonu oldu..

Sefa Doğanay finalde Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Burhan Altıntop, Küçük Emrah, Gönül Yazar, Yıldız Tilbe, Fatih Terim gibi isimlerin taklitleri ile izleyicilerin karşısına çıktı ve oylamalar sonucunda yarışmanın kazanan ismi oldu..

johnm

johnm

Üye
O BİR'İNCİ OLDU ARTIK

ccc sefa reyis ccc

:)

63 mustafa

63 mustafa

Üye
çok güzel taklitleri vardı hakkıydı kazandı tebrik edrim kendisini:oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tebrik ederim kendisini

İndirdi parayı cebe :ehe

buketcik

buketcik

Üye
hayırlı olsun.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Sefa bencede iyiydi,yetenekliydi fakat arefe biraz haksızlık ve sefanın birinciliğiyle birlikte Türkiye seninle gurur duyuyor diyerek ırkçılık yapıldı gibime geldi.Şimdi bazıları arefinkiler hile,bizi kandırıyodu dicek.Bunu bizde biliyoruz herhalde.Zaten adamın böyle özel güçleri olsa yarışmada işi ne:)Ama ilk ikiye beni kalması şaşırtmadı

• Beğen
Tepkiler: huron
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hak ediyordu buna yetenek deriz işte. geçen sezonda iki sallama dansçı yetenek olmuştu neresi yetenek oluyor dans etmenin anlamadım.

buketcik

buketcik

Üye
hak ediyordu buna yetenek deriz işte. geçen sezonda iki sallama dansçı yetenek olmuştu neresi yetenek oluyor dans etmenin anlamadım.
ama dansda yetenek mustafa.
herkes dans edemezki.:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt