Yeşilçam Filmlerine Artık Laf Edemeyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
Yeşilçam Filmlerine Artık Laf Edemeyiz
evet artık yeşilçam filimlerine laf edemeyiz arkadaşlar çünkü

aşağıdaki resimlere baktığınızda karayip korsanları ve truva filmlerinde olan ve o devirde olmaması gereken şeyleri göreceksiniz

resimlerin üzerini tıklayın büyük görmek isterseniz

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
öyle vallahi Adidas Reklam Yapmıs Nerden bilionuz belki adidas ozaman olmus

Truva'dan Kahpe Bizansdan Özenmiş süper ya

Zaten Yeşilcama Laf Etmeyiz

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
nedense türkler yapınca tu kaka yabancılar yapınca süper şahane deyip övgüler yagdırmasını biliyoruz. adı üzerinde film.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bence bunlar photo shop pek inandırıcı gelmedi

kikaksk

kikaksk

Üye
nasıl bulmuşlar dikkat etmişler anlamadım....

tofy

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Apr 8 2006, 09&#58;04 PM) [post=312008]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nasıl bulmuşlar dikkat etmişler anlamadım....
[/b][/quote]
bende gerçek mi değil mi anlayamadım
ama gerçekse iyi yakalamışlar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
&#304;kinci resim akl&#305;ma Kahpe Bizans&#39;ta Mehmet Ali ile Cem Davran dövü&#351;ürken uça&#287;&#305;n üstten geçi&#351; sahnesini getirdi..

wingman

wingman

Üye
filmi tekrar izlemek lazım. Milliyetçi bir insanım ama bana da pek inandırıcı gelmedi. Bu adamlar bu hatayı yapmaz gibi geliyor.

iceboy

iceboy

Üye
Hehe, bir iki tanede benden. Troy filminde ise tam 53 adet yanlis bulundu. Bunlari yazmayi isterdim simdi ama inanin vaktim yok&#33;
Ornek olarak; olunun gozune yerlestirilen metal para, o zamanlar yokmus.
Kiz bir yerde agliyor, gozleri kirmizi ve islak. Bir an sonra ise bakiyorsun ne kirmizilik nede islaklik var&#33;
Bir bollumunde tayfanin/setin gereclerinden birinin golgesi cikiyor.
Are Priam ve karisi 50 cocuk sahibi. Filmde hicbiri yok&#33;
Yunan ordusunun Troy ordusuna saldirdigi an; ordularin bilgisayar ile yaratildigi cok acik ortada.........
Bunun gibi daha bircok hata...

wingman: bunun milliyetcilikle olan alakasi ne ki? Ne alaka yani???&#33;&#33;&#33;

wingman

wingman

Üye
Iceboy şu açıdan söyledim,
Yeşilçam&#39;ın yani Türkiye&#39;ye ait herşey gibi Türk malı sinemanın da en büyük koruyucusuyum.
Ama yukarıdaki filmler (Troy, Krayip Korsanları) gerçekten kaliteli filmler ve bu basit hataların olamayacağını savunuyorum.
O yüzden tekrar izleyelim dedim ama forum başlığını da çürütmek istemedim.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Apr 8 2006, 08&#58;59 PM) [post=312000]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

neden inandırıcı gelmedi dostum? yabancılar yaptığı için mi? zaten hep öyle olur. yabancılar hoolywood hata yapmaz bizimkiler hata yapmasa bile bir dedikodu atılır ortaya gercek gibi olur herkes de inanır.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 10 2006, 09&#58;48 AM) [post=312721]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Apr 8 2006, 08&#58;59 PM) [post=312000]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

neden inandırıcı gelmedi dostum? yabancılar yaptığı için mi? zaten hep öyle olur. yabancılar hoolywood hata yapmaz bizimkiler hata yapmasa bile bir dedikodu atılır ortaya gercek gibi olur herkes de inanır.
[/b][/quote]

kendi kendine sorup kendi kendi ne cevab mı? veriosun ben ole bişi mi dedim photo shop u herkez kullana bilir bana pek gerçekci gelmedi varmı bi itirazın soledigin cok saçma neden bahsettigini bile anlamadım yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt