Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeşil lazerler
Sponsorlu Bağlantılar
Mc Demir
Üye
dehşet bişey bu yaw :
TheMadness
Üye
Etki alanı 10 km de 10km'yi napacaksınız onu anlamadım
IchigoKurosaki
Üye
Yav bana 500m metre de yeter olsa keske
Revengeful
Emekli Yönetici
Şimdi denedim ve gerçekten ciddi bir mesafeye sahip gece elimde ışın kılıcı var gibi
Joker.
Üye
Satan bir yer vardır bunlardan 500 m yeter 1 km de olurama 35 tl gördüm nette çok pahalı .Elektirikçilerde var mıdır veya kırtasiyelerde.
15097
Üye
Elektrikçilere ve bir de her zaman ki gibi Teknosa'ya bakacağım
ferhat_5382
Üye
]kırtasiyelerde yoktur ama elektronikçilere bak bende bakcam bulursan haber ver olmazsa internetten sipariş vercem
IchigoKurosaki
Üye
Kapida odeme var mi netten alinca
15097
Üye
Bunların garantisi var mı
ferhat_5382
Üye
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]çoğu yerde kredi kartı var kapıda ödeme bulsam direk sipariş edicem
- - - Eklendi - - -
2 yıl garanti var
15097
Üye
İyiymiş 2 yıl elimizi yakar mı bunlar veya başka bir yerimizi?
ferhat_5382
Üye
100mw ın üstü balon patlatıo kibrit yakıo ama onlar biraz pahalı
Plastik kesmişti bende izlemiştim video ama bana zaten keseni lazım işe yarasın azcık demi
IchigoKurosaki
Üye
Eminonunde bulamadim dogubanka bile baktim
ferhat_5382
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla ben birsürü foruma baktım hepside eminönünde var ordan aldım felan diodu[/SIZE][/COLOR]
Joker.
Üye
cd rom ların içündeki parçalarla yapıoanne kadar gider.
IchigoKurosaki
Üye
Neresinden almis acaba turistlere bile sordum :/
Joker.
Üye
bizim burda bakkal var kırmızıları 50 kuruşa satıyo 50 m gidiyo o da anca biriin gözüne doğru tutarsan yandan bakınca hiç belli olmuyo bide bana en fazla 5-10 tl lik lazım . ELEKTİRİKÇİYE GİDİCEM LAZER VAR MI SİZDE DİYEDEM ADAM NE DİYON LA DER BENCE