Revengeful Emekli Yönetici Şimdi denedim ve gerçekten ciddi bir mesafeye sahip gece elimde ışın kılıcı var gibi
Joker. Üye Satan bir yer vardır bunlardan 500 m yeter 1 km de olurama 35 tl gördüm nette çok pahalı .Elektirikçilerde var mıdır veya kırtasiyelerde.
Satan bir yer vardır bunlardan 500 m yeter 1 km de olurama 35 tl gördüm nette çok pahalı .Elektirikçilerde var mıdır veya kırtasiyelerde.
ferhat_5382 Üye ]kırtasiyelerde yoktur ama elektronikçilere bak bende bakcam bulursan haber ver olmazsa internetten sipariş vercem
]kırtasiyelerde yoktur ama elektronikçilere bak bende bakcam bulursan haber ver olmazsa internetten sipariş vercem
ferhat_5382 Üye [FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]çoğu yerde kredi kartı var kapıda ödeme bulsam direk sipariş edicem - - - Eklendi - - - 2 yıl garanti var
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]çoğu yerde kredi kartı var kapıda ödeme bulsam direk sipariş edicem - - - Eklendi - - - 2 yıl garanti var
IchigoKurosaki Üye 15097' Alıntı: İyiymiş 2 yıl elimizi yakar mı bunlar veya başka bir yerimizi? Genişletmek için tıkla ... youtubeda videolara bakiyodum adam kibriti yakiyodu
15097' Alıntı: İyiymiş 2 yıl elimizi yakar mı bunlar veya başka bir yerimizi? Genişletmek için tıkla ... youtubeda videolara bakiyodum adam kibriti yakiyodu
15097 Üye IchigoKurosaki' Alıntı: youtubeda videolara bakiyodum adam kibriti yakiyodu Genişletmek için tıkla ... Plastik kesmişti bende izlemiştim video ama bana zaten keseni lazım işe yarasın azcık demi
IchigoKurosaki' Alıntı: youtubeda videolara bakiyodum adam kibriti yakiyodu Genişletmek için tıkla ... Plastik kesmişti bende izlemiştim video ama bana zaten keseni lazım işe yarasın azcık demi
ferhat_5382 Üye [COLOR=""][SIZE=""]valla ben birsürü foruma baktım hepside eminönünde var ordan aldım felan diodu[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]valla ben birsürü foruma baktım hepside eminönünde var ordan aldım felan diodu[/SIZE][/COLOR]
Joker. Üye bizim burda bakkal var kırmızıları 50 kuruşa satıyo 50 m gidiyo o da anca biriin gözüne doğru tutarsan yandan bakınca hiç belli olmuyo bide bana en fazla 5-10 tl lik lazım . ELEKTİRİKÇİYE GİDİCEM LAZER VAR MI SİZDE DİYEDEM ADAM NE DİYON LA DER BENCE
bizim burda bakkal var kırmızıları 50 kuruşa satıyo 50 m gidiyo o da anca biriin gözüne doğru tutarsan yandan bakınca hiç belli olmuyo bide bana en fazla 5-10 tl lik lazım . ELEKTİRİKÇİYE GİDİCEM LAZER VAR MI SİZDE DİYEDEM ADAM NE DİYON LA DER BENCE
ferhat_5382 Üye [COLOR=""][SIZE=""] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sitede kapıda ödeme varmış[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sitede kapıda ödeme varmış[/SIZE][/COLOR]