Yerlı Jaws

Sponsorlu Bağlantılar

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Yerlı Jaws

Büyükçekmece açıklarında yakalanan 3 metre boyundaki köpekbalığı, görenleri hayrete düşürdü.

Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece Gürpınar'da balıkçılık yapan "Balıkçı Kenan", 3 metre uzunluğunda bir köpekbalığı yakaladı. Köpekbalığının 600 kilo ağırlığında olduğu belirlendi. Vatandaşlar böyle bir balığı ilk kez gördüklerini ve şaşırdıklarını söyledi. 3 metrelik köpek balığı, sergilenmek üzere Gürpınar'daki Balıkçı Kenan adlı restoranın önüne konuldu.

Öte yandan, balıkçı Kenan, Marmara Denizi'nde balık azaldığı için köpekbalıklarının sığ sulara kadar geldiğini söyleyerek balıkçıları ve vatandaşları uyardı.

civcik

Üye
çok korkunç

kikaksk

kikaksk

Üye
vay be kım yakalayana helal olsun...

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
way be bayagıda da büyükmüş

mevlut

Üye
vay anasını yafff bayagi üyükmüş denizde yüzerken ,,,, abooo artık pek fazla acılmam

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
weeeeeaaawwwww beeeeee dehset verici
emegine saglık

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
o adam benim hemşerim 10 senedir hep köpek balığı yakalamıştır çok kez gazete ve tvlerde haberleri çıkmıştır tanımayan yoktur!!!!!!!!!!

tofy

Üye
ayy çok büyük ben çok korkarım hatta belgesel izledikten sonra bile zor yatıştırıyorum kendimi bizim buralarda yok diye

hidayet

hidayet

Üye
maşallah

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Feb 21 2006, 01&#58;08 PM) [post=283033]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ayy çok büyük ben çok korkarım hatta belgesel izledikten sonra bile zor yatıştırıyorum kendimi bizim buralarda yok diye
[/b][/quote]
meleğim aynen katılıyorum sana bizim buralara uğramazlarsa iyi olur